بمناسبت هفته دولت انجام شد؛
افتتاح یک طرح آبخیزداری در قشلاق قبله گاه اصلاندوز با اعتبار 700 میلیون ریال+عکس
یک طرح آبخیزداری در قشلاق قبله گاه حوزه آبخیز قوری چای بخش اصلاندوز افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارس تبار،بمناسبت هفته دولت با حضور معاون بخشداری اصلاندوز ،مدیر جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان شهرستان یک طرح آبخیزداری در قشلاق قبله گاه حوزه آبخیز قوریچای بخش اصلاندوز افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,,
حمیدی معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی استان در مراسم افتتاح این طرح گفت:این پروژه با حجم عملیات سازه 375 متر مکعب و حجم ذخیره سازی 5 هزار متر مکعب با اعتبار 700 میلیون ریال توسط منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پارس آباد و با اشتغال زایی 5 نفر افتتاح و به بهره برداری رسید.
,,

, جمالی رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پارس اباد نیز در آیین افتتاح این پروژه گفت:این طرح شامل بند سنگی ملاتی بوده و همانند سدهای آبی عمل می کند.
,,
وی کنترل سیل و سیلاب،حفاظت از آب و خاک،تغذیه سفره آبهای زیر زمینی و تامین آب معیشت مردم منطقه را از جمله محاسن ایجاد این بندها در این منطقه دانست.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه