امام جمعه اهل سنت نیکشهر:

برخی شبکه های ماهواره ای با اتهام زنی به نظام قصد تحریک جامعه اهل سنت را دارند/ متهم کنندگان داخلی و خارجی نظام تجربه و آگاهی سیاسی خوبی ندارند

برخی شبکه های ماهواره ای با اتهام زنی به نظام قصد تحریک جامعه اهل سنت را دارند/ متهم کنندگان داخلی و خارجی نظام تجربه و آگاهی سیاسی خوبی ندارند
مولوی عبد الله وحیدی فر گفت: ما بر این اعتقادیم که میلیون ها نفر در ایران سنی مذهب هستند و از خدمات و امکانات دولتی بهره مند می باشند؛ اصلا امکان ندارد که نظام توجه به اهل سنت نداشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سنت نیوز؛ استارت موج گسترده حملات رسانه ای برعلیه نظام جمهوری اسلامی اینبار با میدان داری اپوزیسیون داخل و خارج با پرچم اهل سنت زده شد؛ این آخرین توطئه ی دشمنان خارجی و منافقین داخلی بر علیه حاکمیت برای گرفتن امتیازات بیشتر از نظام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سنت نیوز, سنت نیوز,

دشمنانی که با اعدام تروریست های گروهکی و یا قاچاقچیان مرزی یا هر بهانه ای دیگری سعی در تحریک اهل سنت عزیز ایران اسلامی می نمایند و در این راه از گفتن هیچ دروغی و بیان تهمت های مختلف ابایی ندارند.

,

برخی عناصر داخلی مطرح نیز خواسته یا ناخواسته همسوء با جریانات سعودی، آمریکایی با استفاده از تریبون های مختلف از جمله منابر و نماز های جمعه نظام را متهم به کم کاری و بی تفاوتی نسبت به اهل سنت می نمایند.

,

اینان با تفکیک اهل سنت از جامعه قصد آشوب و بر هم زدن موقتی یا دائمی فضای سیاسی کشور را دارند تا از آب گل آلود در موقع مناسب صیدی مطلوب را شکار نمایند.

,

مولوی عبدالله وحیدی ‌فر امام جمعه اهل سنت نیکشهر در این خصوص و در گفت و گو با سنت نیوز در تایید حکم اعدام عناصر گروهک تکفیری توحید و جهاد در سنندج اظهار داشت: مجرم همیشه مجرم است و دین و آیین وی در تخفیف جرم او نقشی ندارد.

, سنت نیوز ,

مولوی وحیدی فر افزود: برخی شبکه های ماهواره ای به مثل کلمه و یا وصال با اتهام زنی به نظام قصد تحریک جامعه اهل سنت را دارند و به علت اینکه از دور قضاوت می کنند قضاوتی آگاهانه و عادلانه ای نسبت به قضایا ندارند.
امام جمعه اهل سنت نیکشهر با بیان این نکته که نظام جمهوری اسلامی ایران خادم مردم است اظهار داشت: برای نظام جمهوری اسلامی فرقی نمی کند که افراد تحت مدیریتش چه لباسی بر تن دارند و چه عقیده و مذهبی دارند بلکه تنها چیزی که برای نظام حائز اهمیت است احترام به همه اقشار جامعه و خدمت رسانی به مردم است.

,
,

مولوی وحیدی فر در ادامه افزود: ممکن است مسائل و مشکلاتی در برخی نقاط پیش بیاید اما یقینا مسئولین نظام مصلحت ملت خود را بیش از دیگران میدانند و ما به عملکرد مسئولینمان ایمان داریم.

,

وی با بی اهمیت خواندن اقدامات برخی شبکه های ماهواره ای و کشورهای همسایه که قصد تشویش اذهان عمومی اهل سنت را دارند عنوان داشت: کدام عقل سلیمی مسئولین کشورش و تدابیر آنها را به یاوه گویی های خارجی ها و مزدورانشان ترجیح می دهد.

,

امام جمعه اهل سنت نیکشهر در پاسخ به این پرسش که چرا عده ای در داخل هم سوء و هم جهت با خارجی ها مسئولین و نظام اسلامی را متهم کم اهمیت انگاری اهل سنت می نمایند؟ گفت: متهم کنندگان نظام تجربه و آگاهی سیاسی خوبی ندارند.

,

وی افزود: ما بر این اعتقادیم که میلیون ها نفر در ایران سنی مذهب هستند و از خدمات و امکانات دولتی بهره مند می باشند؛ اصلا امکان ندارد که نظام توجه به اهل سنت نداشته باشد.

,

 

,

, ,

انتهای خبر /

, انتهای خبر /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه