باید علاوه بر توان دفاعی توان تهاجمی را نیز افزایش دهیم/غیر از سلاح شیمیایی و هسته‌ای، محدودیتی در گسترش صنایع دفاعی نداریم

باید علاوه بر توان دفاعی توان تهاجمی را نیز افزایش دهیم/غیر از سلاح شیمیایی و هسته‌ای، محدودیتی در گسترش صنایع دفاعی نداریم
امام خامنه‌ای فرمودند: ما برای گسترش صنایع دفاعی محدودیت هایی قائل هستیم و سلاح های کشتار جمعی همچون سلاح شیمیایی و سلاح هسته ای، براساس مبانی اعتقادی و دینی ممنوع هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینیه امام خمینی(ره) امروز (چهارشنبه) میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود و حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا بیش از دو ساعت از فناوریهای پیشرفته، بومی و دانش‌بنیان که محصول تلاش، ابتکار و دانش محققان و متخصصان داخلی است و اثر مستقیمی بر افزایش توان رزمی نیروهای مسلح دارد، بازدید کردند.امام خامنه‌ای فرمودند: ما برای گسترش صنایع دفاعی محدودیت هایی قائل هستیم و سلاح های کشتار جمعی همچون سلاح شیمیایی و سلاح هسته ای، براساس مبانی اعتقادی و دینی ممنوع هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه