رئیس اداره تعاون تربت حیدریه:
مهمترین مشکل تعاونی ها کمبود نقدینگی و قوانین دست و پا گیر است/ اشتغالزایی نزدیک به 4 هزار نفر در تعاونیهای تربت حیدریه
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه، کمبود نقدینگی، بعضی قوانین دست و پا گیر، نداشتن فرهنگ تعاون و عدم همکاری و مشارکت اعضا در فعالیت ها را از مهمترین مشکلات و دغدغه های تعاونی ها برشمرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر اسماعیل پناه رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: 285 تعاونی با اشتغالزایی 3 هزار و 972 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم و مجموع نقدینگی و سرمایه گذاری 89 میلیارد ریالی در سطح شهرستان تربت حیدریه فعالیت دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,وی افزود: بیش از 228 تعاونی در بخشهای مختلف تولیدی، خدماتی و توزیعی در حال راه اندازی است که پس از مراحل ثبت قانونی و همچنین اقدامات اولیه به زودی فعالیت دسته جمعی خود را آغاز خواهند کرد.
,اسماعیل پناه به نوع فعالیت تعاونی های تربت حیدریه اشاره کرد و گفت: بر حسب نوع فعالیت شرکتهای تعاونی فعال35 درصد در بخش تولیدی، 40 درصد در بخش خدماتی و 15 درصد در بخش توزیعی و 10 درصد در سایر بخشها مشغول به کار می باشند.
,وی از فعالیت 51 تعاونی زنان در تربت حیدریه خبر داد و افزود: شرکت های تعاونی زنان، به شرکت هایی گفته می شود، که بر اساس قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران تشکیل و ثبت می شوند و حداقل 70 درصد اعضای آن را بانوان تشکیل می دهند.
,رئیس اداره تعاون تربت حیدریه گفت: تعاونی های زنان بستر مناسبی است که به دور از تبعیض و با رعایت برابری اعضاء و در پرتو فرهنگ مشارکت عمومی برای اشتغال شایسته زنان تشکیل شده که به تحقق عدالت اجتماعی سرعت میبخشد.
,اسماعیل پناه به شرکت های تعاونی فعال از نظر رشته فعالیت اشاره و بیان داشت: شرکت های تعاونی از نظر رشته فعالیت به ترتیب در بخش صنعت 131 تعاونی؛ کشاورزی با 96 تعاونی و صنایع دستی با 33 تعاونی فعالیت می کنند.
,رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه، کمبود نقدینگی، بعضی قوانین دست و پا بسته، نداشتن فرهنگ تعاون و عدم همکاری و مشارکت اعضا در فعالیت ها را از مهمترین مشکلات و دغدغه های تعاونی برشمرد.
,وی از انتخاب تعاونی اعتبار کارکنان دانشگاه ازاد اسلامی واحد تربت حیدریه بعنوان تعاونی نمونه استانی یاد کرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه