معاون فرماندار هشترود:
معضل تاخیر در ازدواج در میان اکثر جوانان مربوط به اشتغال است/ ۱۰ درصد ازدواج های ثبت شده برای دختران زیر ۱۵ سال است
معاون فرماندار هشترود میانگین سن ازدواج در بین پسران را بین ۲۵ تا ۲۹ سال و دختران را بین ۱۵ تا ۱۹ سال عنوان و خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ درصد ازدواج های ثبت شده در هشترود در میان دختران زیر ۱۵ سال بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طالب پرهیزکار در گفتگو با پیک هشترود، با بیان اینکه مشکل اصلی در کاهش ازدواج و افزایش طلاق مربوط به مسایل اقتصادی است، افزود: امروز معضل بیکاری در میان جوانان و نبود توانایی های مالی باعث افزایش سن ازدواج در میان پسران و دختران شده که این پدیده در آینده مشکلات عدیده اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی و انواع آسیب های اجتماعی را به وجود خواهد آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,,
,
وی اظهار کرد: نبود درآمد پایدار و کافی موجب سرخوردگی جوانان در بین اعضای خانواده شده که این معضل اجتماعی با ادامه تحصیل به ویژه در میان دختران سرپوش گذاشته می شود که این قضیه نیز در آینده انواع آسیب ها را بین خانواده ها باعث می شود.
,,
,
معاون فرماندار هشترود، ۷۰ درصد معضل تاخیر در ازدواج و مسایل اخلاقی در میان جوانان را مربوط به اشتغال قشر جوان عنوان کرد و گفت: برای برون رفت از چنین وضعیتی باید در کشور مساله تولید و صنعت رونق بگیرد تا ضمن ایجاد تحرکات اقتصادی، زمینه های اشتغال جوانان فراهم شود.
,,
,
طالب پرهیزگار، سن شروع اعتیاد در هشترود را ۱۸ سال اعلام و تصریح کرد: این مساله به یکی از معضلات مهم اجتماعی شهرستان تبدیل شده که باید به درستی آسیب شناسی شود.
,,
,
وی، میانگین سن ازدواج در بین پسران را بین ۲۵ تا ۲۹ سال و دختران را بین ۱۵ تا ۱۹ سال عنوان و خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ درصد ازدواج های ثبت شده در هشترود در میان دختران زیر ۱۵ سال بوده است.
,,
,
پرهیزگار، از ثبت تعداد ۴۵ مورد طلاق از ابتدای امسال تاکنون در هشترود خبر و ادامه داد: این آمار نسبت به مدت مشابه پارسال با افزایش ۲۸ درصدی مواجه است.
,,
,
وی، میانگین سن طلاق در میان پسران را ۲۵ تا ۲۹ سال و در میان دختران را ۲۰ تا ۲۵ سال اعلام کرد.
,,
,
معاون فرماندار شهرستان هشترود، مجموع ازدواج های ثبت شده در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون را ۲۸۴ مورد عنوان کرد که این رقم در سال گذشته در همین مدت ۳۰۱ مورد بود.
,,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه