کارشناس مسائل سیاسی:
مصدق در بسیاری از موارد زرنگتر از ظریف بودو تنها یک بار فریب آمریکا را خورد/تمام قراردادها و شبه برجام ها ترفند تبلیغاتی دولت برای انتخابات پیش رو است
یک کارشناس مسائل سیاسی گفت:تیم مذاکره ما که به قرارداد ننگین fatf تن می دهد و اذعان به تروریسم بودن حزب الله لبنان می کند به هیچ وجه روحیه انقلابی ندارد و چه بسا اصلا نمی فهمد که انقلاب اسلامی چیست این افراد باید بدانند که رابطه ایران و آمریکا رابطه آب و آتش و گرگ و گله است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علیرضا فرساد، کارشناس و فعال سیاسی در گفتگو با خبرنگار "ارگ نیوز" در واکنش به قراردادهای جدید نفتی دولت و همچنین قرارداد دولت با اتحادیه بین المللی مبارزه با پولشویی موسوم به fatf اظهار داشت: متاسفانه دولت تدبیر و امید از روزی که کار خود را شروع کرده است هیچ کدام از فعالیت هایش با اندیشه امام و رهبری مطابقت نداشته و مثل اینکه آقایان در دولت بنا را بر این گذاشته اند تا کشور را به سمت پرتگاهی ببرند که به هیچ وجه کسی نتواند آن را نجات بدهد و در دیداری که اخیرا حضرت آقا با کابینه دولت داشتند به صراحت فرمودند که شما همه چیز نقد را به دشمن دادید و چیزی نتوانستید از آنها بگیرید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ارگ نیوز", "ارگ نیوز", آقایان در دولت بنا را بر این گذاشته اند تا کشور را به سمت پرتگاهی ببرند که به هیچ وجه کسی نتواند آن را نجات بدهد, آقایان در دولت بنا را بر این گذاشته اند تا کشور را به سمت پرتگاهی ببرند که به هیچ وجه کسی نتواند آن را نجات بدهد,وی افزود: این دولت همچنین قراردادی را با اتحادیه بین المللی مبارزه با پولشویی بستند که در آن به تروریست بودن حزب الله لبنان اذعان داشتند و متاسفانه آقای سید نیا پای این قرارداد را امضا کرده است، تعهد داده اند نیروی حزب الله را که مقام معظم رهبری بارها از آنها حمایت کرده و از آنها تقدیر کرده است را به عنوان تروریسم بشناسند.
,فرساد تاکید کرد: همه ی قراردادهایی که دولت منعقد می کند را به نوعی شبه برجام می دانم و برخلاف نظر برخی که آقای ظریف را مصدق می دانند باورم این است که آقای مصدق در بسیاری از موارد از ظریف زرنگتر بوده است چراکه مصدق تنها یکبار فریب آمریکایی ها را خورد و به آنها اعتماد کرد و به خاطر فضایی که آن دوران کشور داشت سیلی آن را نیز خورد اما آقای ظریف پشت سرهم به آمریکایی ها اعتماد می کند هرچند سیلی این اعتماد را پیشتر در برجام خورده است.
, آقای مصدق در بسیاری از موارد از ظریف زرنگتر بوده است چراکه مصدق تنها یکبار فریب آمریکایی ها را خورد و به آنها اعتماد کرد و به خاطر فضایی که آن دوران کشور داشت سیلی آن را نیز خورد, آقای مصدق در بسیاری از موارد از ظریف زرنگتر بوده است چراکه مصدق تنها یکبار فریب آمریکایی ها را خورد و به آنها اعتماد کرد و به خاطر فضایی که آن دوران کشور داشت سیلی آن را نیز خورد,این فعال سیاسی بیان داشت: در قرارداد fatf و قراردادهای نفتی آقایان دولت تدبیر و امید امتیازات زیادی را به طرف مقابل می دهند در حالی که طرف مقابل در واقعیت هیچ کاری نمی کند و تیمی که با طرف های غربی در fatf به جمع بندی رسید از نظر نوع کار اتحادیه بین المللی مبارزه با پولشویی تحریم کشورهایی است که به تروریسم جهانی کمک می کنند اما از نظر سازمان ملل متحد و سازمان هایی که همه آنها برده و نوکر آمریکا هستند حزب الله لبنان، انصار الله یمن، مقاومت سوریه و عراق و لبنان تروریسم خوانده می شوند و این سازمانها زمانی از مواضع خود عقب نشینی می کنند که انقلاب اسلامی نابود شده باشد پس از آن خواهند گفت بیایید با هم دوست باشیم و روابط دیپلماتیک داشته باشیم.
,فرساد تصریح کرد: تیم مذاکره ما که به قرارداد ننگین fatf تن می دهد و اذعان به تروریسم بودن حزب الله لبنان می کند به هیچ وجه روحیه انقلابی ندارد و چه بسا اصلا نمی فهمد که انقلاب اسلامی چیست این افراد باید بدانند که رابطه ایران و آمریکا رابطه آب و آتش و گرگ و گله است و به فرمایش امام خمینی (ره) امریکا شیطان اکبر است حال آیا شیطان هیچگاه از روی خیرخواهی کاری برای کسی انجام می دهد که قطعا اینطور نیست لذا جایی که آمریکایی ها برای ما لبخند می زنند و دست می دهند باید دانست که آنها منفعتی در این کارها دارند پس آقای ظریف در وزارت خارجه و آقای زنگنه در وزارت نفت نباید به این سادگی فریب آنها را بخورند.
, فرساد تصریح کرد: تیم مذاکره ما که به قرارداد ننگین fatf تن می دهد و اذعان به تروریسم بودن حزب الله لبنان می کند به هیچ وجه روحیه انقلابی ندارد و چه بسا اصلا نمی فهمد که انقلاب اسلامی چیست این افراد باید بدانند که رابطه ایران و آمریکا رابطه آب و آتش و گرگ و گله است و به فرمایش امام خمینی (ره) امریکا شیطان اکبر است حال آیا شیطان هیچگاه از روی خیرخواهی کاری برای کسی انجام می دهد که قطعا اینطور نیست لذا جایی که آمریکایی ها برای ما لبخند می زنند و دست می دهند باید دانست که آنها منفعتی در این کارها دارند پس آقای ظریف در وزارت خارجه و آقای زنگنه در وزارت نفت نباید به این سادگی فریب آنها را بخورند., فرساد تصریح کرد: تیم مذاکره ما که به قرارداد ننگین , fatf, تن می دهد و اذعان به تروریسم بودن حزب الله لبنان می کند به هیچ وجه روحیه انقلابی ندارد و چه بسا اصلا نمی فهمد که انقلاب اسلامی چیست این افراد باید بدانند که رابطه ایران و آمریکا رابطه آب و آتش و گرگ و گله است و به فرمایش امام خمینی (ره) امریکا شیطان اکبر است حال آیا شیطان هیچگاه از روی خیرخواهی کاری برای کسی انجام می دهد که قطعا اینطور نیست لذا جایی که آمریکایی ها برای ما لبخند می زنند و دست می دهند باید دانست که آنها منفعتی در این کارها دارند پس آقای ظریف در وزارت خارجه و آقای زنگنه در وزارت نفت نباید به این سادگی فریب آنها را بخورند.,وی خاطرنشان کرد: به هر حال آقای ظریف فردی است که باید طبق منشور دولت تدبیر و امید حرکت کند چراکه وی کارگزار این دولت است و باید سیاست گذاری های کلان دولت را مد نظر قرار دهد و بر این اساس آقای دکتر مصدق هم در کودتای 28 مرداد خائن نبود اما فریب آمریکایی ها را خورد و آقای ظریف هم در برجام فریب خورد در حالی که در بسیاری از مواقع می توانست فریب نخورد چراکه براورد کلی و جمعی من این است که او پختگی دیپلماسی را دارد و می تواند تحلیل کند که چه شرایطی به نفع کشور نیست اما به خاطر فشارهایی که از داخل به او وارد می شود و آقایان نیاز دارند که این توافقات و جمع بندی ها در انتخابات پیش روی آنها کمک کند آقای ظریف مجبور است این کارها را پیش ببرد.
, وی خاطرنشان کرد: به هر حال آقای ظریف فردی است که باید طبق منشور دولت تدبیر و امید حرکت کند چراکه وی کارگزار این دولت است و باید سیاست گذاری های کلان دولت را مد نظر قرار دهد و بر این اساس آقای دکتر مصدق هم در کودتای 28 مرداد خائن نبود اما فریب آمریکایی ها را خورد و آقای ظریف هم در برجام فریب خورد در حالی که در بسیاری از مواقع می توانست فریب نخورد چراکه براورد کلی و جمعی من این است که او پختگی دیپلماسی را دارد و می تواند تحلیل کند که چه شرایطی به نفع کشور نیست اما به خاطر فشارهایی که از داخل به او وارد می شود و آقایان نیاز دارند که این توافقات و جمع بندی ها در انتخابات پیش روی آنها کمک کند آقای ظریف مجبور است این کارها را پیش ببرد., وی خاطرنشان کرد: به هر حال آقای ظریف فردی است که باید طبق منشور دولت تدبیر و امید حرکت کند چراکه وی کارگزار این دولت است و باید سیاست گذاری های کلان دولت را مد نظر قرار دهد و بر این اساس آقای دکتر مصدق هم در کودتای 28 مرداد خائن نبود اما فریب آمریکایی ها را خورد و آقای ظریف هم در برجام فریب خورد در حالی که در بسیاری از مواقع می توانست فریب نخورد چراکه براورد کلی و جمعی من این است که او پختگی دیپلماسی را دارد و می تواند تحلیل کند که چه شرایطی به نفع کشور نیست اما به خاطر فشارهایی که از داخل به او وارد می شود و آقایان نیاز دارند که این توافقات و جمع بندی ها در انتخابات پیش روی آنها کمک کند آقای ظریف مجبور است این کارها را پیش ببرد.,این کارشناس مسائل سیاسی گفت: برخی از مسئولین در انتخابات سال گذشته که به مردم گفته شد به لیست bbc رای ندهید اما هر 30 نفر لیست طرف مقابل رای آورد لذا اینها به همین دلیل دلخوش به محبت رسانه های بیگانه شده اند وگرنه خیلی راحت آقای رئیس جمهور و وزرای آنها می توانستند از بیگانه برائتجویی کنند و ظرفیت دولت را در جهت اتکا به داخل استفاده کنند اما متاسفانه بنایی بر این کار ندارند مثلا وزیر ورزش می گوید باید قبول کنیم که حد ورزش ما همین است و آقای نعمت زاده می گوید باید از خارج مدیر وارد کنیم این در حالی است که به فرموده مقام معظم رهبری برخی می بینند که کاری که انجام شده جلوی چشم است اما نمی خواهند قبول کننند و تکذیب می کنند لذا مسئول دولت هم ما می توانیم را قبول دارند اما انگار بنایی ندارند بر این اصل ندارند و می خواهند روحیه داخلی را به کلی نابود کنند که اگر پس از این دولت فردی رئیس جمهور شد در باتلاقی گیر کرده باشد که کسی نتواند او را از آنجا بیرون آورد تا بگویند ما بهتر بودیم.
,وی در ادامه تصریح کرد:آقایان در دولت هیچ بنایی بر توسعه اقتصادی و پیشرفت ندارند و تنها اقدامات آنها شعار است برای انتخابات و قراردادهایی هم که در سطح جهانی بسته می شود از قبال آنها حتی یک هزار تومانی هم به ایران نیامده است بطور مثال رئیس جمهور کره جنوبی که به ایران آمد گفته بود می خواهد 10 میلیارد به جمهوری اسلامی بدهد در حالی که از صحبت های وی نیز هیچ عایدی برای ایران وجود نداشته است و متاسافانه این قراردادهایی که آقایان مطرح می کنند نه تنها تاثیر اقتصادی در کشور ندارد بلکه قطع به یقین خروجی آن و ضررهایی که برای کشور دارد 10 برابر برد تبلیغاتی هست که دولتمذدان از آن برای انتخابات پیش رو می خواهند استفاده کنند.
,فرساد افزود: دولت تدبیر و امید کل ظرفیت را به دست گرفته است که در سال آینده انتخابات را نبازد وگرنه جناب رئیس جمهور آنطور مشخص است همیشه با شعار جلو می رود و علارغم اینکه ایشان در کرمانشاه گفته بود با شعر و شعار کار پیش نمی رود اما خودشان وزیر شعار هستند و مدام می گویند ما اینکار را کرده ایم و آن کار را کرده ایم تنها شعار است بله باید گزارش کار دقیقی از کارهای واقعی خود ارائه کنند که البته همین مقدار کارهایی هم که کرده اند محصول دولت قبل است یعنی ایشان محصول کاری از دولت خود برداشته نکرده است بلکه شروع آن در دولت های گذشته بوده است.
,این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطر نشان کرد: علت این روحیه و خط فکری را باید از افرادی پرسید که دولت را به لحاظ فکری و پارادایم مدیریت می کنند و علت را باید از افرادی پرسید که کشور را همیشه به بحران کشیده اند و در سال های 78، 88 فتنه گری کردند و خیلی از افرادی که امروز وزیر هستند و یا معاون رئیس جمهور هستند خیلی از آنها در فتنه 88 حضور داشتند و سخنرانی کردند مثل آقای مجید انصاری روزی برای کشور بحران آفرینی کرده و هزینه درست کردند پس از این آقایان انتظاری هم نمی رود که روحیه داخلی را تقویت کنند و یا فضای کشور را آرام کنند و از همه مهمتر سفره مردم را رنگین کنند.
, این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطر نشان کرد: علت این روحیه و خط فکری را باید از افرادی پرسید که دولت را به لحاظ فکری و پارادایم مدیریت می کنند و علت را باید از افرادی پرسید که کشور را همیشه به بحران کشیده اند و در سال های 78، 88 فتنه گری کردند و خیلی از افرادی که امروز وزیر هستند و یا معاون رئیس جمهور هستند خیلی از آنها در فتنه 88 حضور داشتند و سخنرانی کردند مثل آقای مجید انصاری روزی برای کشور بحران آفرینی کرده و هزینه درست کردند پس از این آقایان انتظاری هم نمی رود که روحیه داخلی را تقویت کنند و یا فضای کشور را آرام کنند و از همه مهمتر سفره مردم را رنگین کنند., ین کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطر نشان کرد: علت این روحیه و خط فکری را باید از افرادی پرسید که دولت را به لحاظ فکری و پارادایم مدیریت می کنند و علت را باید از افرادی پرسید که کشور را همیشه به بحران کشیده اند و در سال های 78، 88 فتنه گری کردند و خیلی از افرادی که امروز وزیر هستند و یا معاون رئیس جمهور هستند خیلی از آنها در فتنه 88 حضور داشتند و سخنرانی کردند مثل آقای مجید انصاری روزی برای کشور بحران آفرینی کرده و هزینه درست کردند پس از این آقایان انتظاری هم نمی رود که روحیه داخلی را تقویت کنند و یا فضای کشور را آرام کنند و از همه مهمتر سفره مردم را رنگین کنند.,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه