مدیر سینما فردوسی قروه:
ابد و یک روز در آخرین روز اکران عمومی سینما فردوسی/رسوایی 2 سومین فیلمی که اکران می شود
مدیر سینما فردوسی قروه با بیان اینکه سه شنبه اکران ابد و یک روز به پایان خواهد رسید، گفت: رسوایی 2 سومین فیلمی خواهد بود که به اکران عمومی درمی آید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، زاهد دهقانی با بیان این خبر اظهار داشت: اکران ابدو یک روز تا سه شنبه ١٦ شهریور ادامه دارد و پس از آن فیلم رسوایی ٢ با فروش محدود فقط یک هفته اکران میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,وی با بیان اینکه فیلم های فروشنده،لانتوری و یا دختر دیگر فیلم هایی هستند که به زودی اکران خواهند شد افزود: از آنجایی که هنوز سینما بهمن و شیدای سنندج فیلم لانتوری را اکران ننموده بودند ماهم نمی توانستیم ان را پخش کنیم.
,مدیر سینما فردوسی قروه خاطر نشان کرد: در نظر داریم پس از یک هفته از اکران رسوایی 2 فیلم لانتوری را ابتدا پخش کنیم و پس از ان فروشنده به روی پرده سینما قرار بگیرد.
,دهقانی ادامه داد: سینما فردوسی قروه دارای تخفیفات ویژه ای برای دانش جویان و اقشار مختلف جامعه می باشد که امیدواریم نهادها و دستگاه های شهرستان از این امتیازات استفاده نمایند.
,وی بیان داشت: استقبال مردم تاکنون از اکران فیلم های سینمایی در این شهرستان بسیار خوب بوده است و قطعا این استقبال ها مسئولین را نیز برای ارائه خدمات بیشتر مصمم تر خواهد کرد.
,,
انتهای پیام/م
,
ارسال دیدگاه