رئیس شبکه دامپزشکی جوین:
کشتار دام در معابر عمومی ممنوع است/ نظارت شبکه دامپزشکی بر ذبح دام در روز عیدقربان
رئیس شبکه دامپزشکی جوین با اشاره به اینکه کشتاردام در اماکن عمومی شهرستان ممنوع است گفت: بازرسان شبکه دامپزشکی جوین برکشتاردام در روز عید قربان نظارت کامل دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مهدی افتخار زاده درگفتگو با آل نور با اشاره به فرارسیدن عید قربان اظهار داشت: کشتار دام در معابر عمومی دارای مخاطرات بهداشتی، زیست محیطی و خطرات روان شناختی است و احتمال انتقال بیماری از دام به انسان نیز وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,وی افزود: شبکه دامپزشکی جوین در راستای پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام و تامین امنیت غذایی شهروندان، با اکیپهای ثابت و سیار بازرسان بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی، آمادگی کامل برای ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی در روز عید سعید قربان در شهر نقاب و حکم آباد را دارد.
,رئیس شبکه دامپزشکی جوین تصریح کرد: کشتار دام در معابر و اماکن عمومی تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و گوشت استحصالی از این نوع کشتار غیرمجاز به علت اینکه مورد بازرسی و معاینه بهداشتی قرار نمی گیرد، مورد تایید دامپزشکی نمی باشد.
,افتخارزاده در ادامه از همه شهروندان تقاضا کرد برای قربانی به کشتارگاه دام مراجعه نمایند و ازکشتار دام در معابر عمومی جداً خوداری کنند.
,وی در پایان گفت: با اقداماتی که در طی سالهای اخیر جهت اطلاع رسانی و آگاه ساختن مردم در زمینه انتقال دام قربانی به کشتارگاه دام برای ذبح صورت گرفته، این امر رشد چشمگیری داشته است، به گونه ای که در عید قربان سال گذشته تعداد ۴۲ لاشه گوسفند و بز و ۵ لاشه گاوی درکشتارگاه دام نقاب مورد بازدید و بازرسی دامپزشکی قرارگرفت.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه