رییس اداره گاز سرخه خبر داد؛
اتمام عملیات گازرسانی به منطقه زیوان/ مصرف سوخت فسیلی در کارخانجات گچ سرخه کاهش یافته است
رییس اداره گاز سرخه گفت: با کاهش مصرف سوخت های فسیلی با آلایندگی بالا توسط کارخانجات گچ در شهرستان در صد پوشش گازرسانی به صد در صد رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه: برقبانی در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه، از بهره برداری پروژه گازرسانی به منطقه زیوان خبر داد و گفت:یکی از بزرگترین پروژه های گازرسانی در استان سمنان، تزریق گاز خط 250 psi به طول 13 کیلومتراست که در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل به ثمر نشست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه, ندای سرخه,وی به تشریح هزینه این پرژه پرداخت و عنوان کرد: این پروژه 30 میلیارد ریال جهت خط لوله،تجهیزات و انتقال هزینه در برداشته که به صورت تهاتری با شرکت گاز استان سمنان و صنایع مستقر در منطقه زیوان صورت گرفته است.
,ریاست اداره گاز شهرستان سرخه تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی را خاطر نشان کرد و افزود: در راستای این شعار و با بهره گرفتن از تمام امکانات در راستای کاهش هزینه ها و گاز رسانی به صنایع استان و کاهش مصرف سوخت های فسیلی با آلایندگی بالا توسط کارخانجات گچ در شهرستان در صد پوشش گازرسانی به صد در صد رسیده است.
,برقبانی با تأکید بر عنایت ویژه دولت تدبیر و امید و شرکت گازرسان استان، ابراز کرد: تلاش همکاران گاز استان و شهرستان و پیمانکاران و مدیران صنایع منطقه گاز رسان به همت متخصان داخلی برای برخورداری مردم این ناحیه از نعمت گاز به ثمر رسید.
,وی در خصوص مزایای این طرح گاز رسانی، گفت: عدم وجود گاز طبیعی در کارخانجات زیوان که یکی از بزرگترین تولید کننده های گچ استان بشمار می رورد یکی از دغدغه های مسئولان شهرستان سرخه بود که که با همت مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی این پروژه و عملیات در سالی که تخصیص اعتبارات چندان مناسب نبود با اتمام رسید و این پروژه به واقع مصداق بارز عمل و مدیریت جهادی است.
,,
]
ارسال دیدگاه