logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری جلسه انجمن کتابخانه های عمومی ابوموسی

برگزاری جلسه انجمن کتابخانه های عمومی ابوموسی
جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ابوموسی با حضور معاون فرماندار، شهردار و اعضای این انجمن در کتابخانه عمومی شهدای خلیج فارس برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نافذ آنلاین، جلسه انجمن کتابخانه های عمومی ابوموسی به ریاست هوشنگ نجفی معاون فرماندار و با حضور شهردار، رئیس شورای شهر، سرپرست اداره کتابخانه های عمومی، رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نمایندگانی از آموزش و پرورش، بسیج و دانشگاه پیام نور با دستور کار راههای گسترش فرهنگ مطالعه در محل کتابخانه عمومی شهدای خلیج فارس برگزار شد.
معاون فرماندار ابوموسی در این جلسه با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی در اعتلای فرهنگ عمومی جامعه، بر نقش ویژه این انجمن در گسترش و ارتقا سرانه مطالعه در شهرستان تاکید و خواستار تشکیل ماهانه جلسات انجمن با دستور کار مشخص شد.
وی گفت: همه اعضا انجمن باید در جهت تقویت جایگاه اصلی کتاب و کتابخوانی در شهرستان کمک کنند و کتابخانه عمومی شهرستان نیز در جهت رسالت و هدف اصلی خود که همان ترویج و توسعه کتابخوانی می باشد نقش بیشتری ایفا نماید.
نجفی اظهار کرد: اعضای انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان به عنوان بازوان توانمند کتابخانه می باشند و باید از توانایی آنها در جهت گسترش فرهنگ مطالعه استفاده کرد و با کمک این عزیزان کتابخانه عمومی شهرستان می تواند به رشد و بالندگی برسد.
معاون فرماندار ابوموسی با اشاره به کمبود فضای فیزیکی کتابخانه عمومی شهرستان، تصریح کرد: با تکمیل و افتتاح پروژه کتابخانه عمومی که در دو طبقه و با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث می باشد، مشکل کمبود فضای فیزیکی مرتفع خواهد شد.
وی با اشاره به در پیش بودن هفته کتاب و کتابخوانی در آبان ماه، گفت: کتابخانه عمومی باید ویژه برنامه های مختلفی از جمله مسابقات کتابخوانی، اهدای کتاب، عضویت رایگان و … را برنامه ریزی و در این هفته اجرا نماید.
وی همچنین از شهرداری ابوموسی به جهت واریز به موقع نیم درصد از درآمدهای شهرداری به حساب کتابخانه عمومی شهرستان تقدیر و تشکر کرد.
الهام رئیسی سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان نیز در این جلسه گفت: کتابخانه عمومی خلیج فارس ابوموسی دارای ۹ هزار جلد کتاب و ۱۸۰ عضو فعال می باشد و مجلات، نشریه و هفته نامه با موضوعات مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و علمی نیز به طور مرتب به کتابخانه ارسال می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافذ آنلاین,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه