نماینده مردم رشت در مجلس در گفت و گو با «دیارباران»:
امضاء ایران پای FATF فشار بر جبهه مقاومت است/ طبق مفاد این قرارداد ایران بخاطر حمایت از سوریه متهم می شود!
نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به اینکه امضاء ایران پای قرارداد FATF فشار بر حزب الله لبنان و جبهه مقاومت است، گفت: طبق مفاد این قرارداد ایران بخاطر حمایت از سوریه متهم می شود و فشارهایی را هم در این راستا تحمیل می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبار کوچکی نژاد در گفت و گو با خبرنگار «دیارباران» با اشاره به عدم همکاری بانک های ملت و سپه با برخی نهادهای نظامی کشور با بیان اینکه باید ماهیت قرارداد FATF را برای مردم، روشن و شفاف کرد تا با واقعیت های درونی آن آشنا شوند، اظهار کرد: FATF ساختار مالی دارد و ۸۰کشور دنیا پای این قرارداد را امضاء کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی مبارزه با پول شویی و عدم حمایت مالی از تروریست را از اضلاع قرارداد FATF برشمرد و اضافه کرد: ایران هم در بین این کشور ها زیر این قرارداد را امضاء کرده است و این قرارداد مخالف و موافقینی هم دارد.
,نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به اینکه امضاء ایران پای قرارداد FATF فشار بر حزب الله لبنان و جبهه مقاومت است، ابراز کرد: این در حالی است که برخی کشور های پای این قرارداد محدودیت های آن را اعمال نمی کنند.
,آمریکا بزرگترین نقض کننده قرارداد FATF است
,کوچکی نژاد آمریکا را بزرگ ترین نقض کننده قرارداد FATF می داند، تصریح کرد: آمریکا به عدم تعهد و اجرا به محتوای این قرارداد متهم است و این قرارداد مانع حمایت ایران از جبهه مقاومت است.
,نماینده مردم رشت در مجلس با تاکید براینکه آنها طبق مفاد قرارداد FATF ایران را بخاطر حمایت از سوریه متهم می کنند، اظهار کرد: فشارهایی را هم در این راستا به ایران اسلامی تحمیل می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه