یک کارشناس خانواده مطرح کرد:
مدگرایی و مصرف گرایی برهم زننده آرامش و ثبات خانواده است/ اهمیت دادن به ارزش های اصیل مایه آرامش خانواده هاست
یک کارشناس خانواده خاطر نشان شد: در خانواده ای که تجمل پرستی، مد گرایی و مصرف گرایی ارزش نباشد، ثبات و آرامش حاکم بوده و افراد در کنار هم زندگی خوشی را سپری خواهند کرد.[
مجید نصیری کارشناس خانواده دینی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهمترین نکته زندگی حضرت زهرا(س) و حضرت علی (ع)را جایگاه بخشیدن به ارزش های اصیل دانست، تصریح کرد: وقتی ارزش های اصیل در خانواده ای جایگاه ویژه داشته و تلاش افراد رسیدن به این ارزش ها باشد این خانواده به آرامش می رسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,نصیری با اشاره به فرموده قرآن که ازدواج مایه آرامش است، اذعان داشت: اگر ازدواج یک ازدواج تعالی بخش و آسمانی شکل بگیرید و جلوه های آسمانی آن کاملاً رعایت شود موجب آرامش طرفین خواهد بود.
این کارشناس خانواده دینی با بیان این که ازدواج همراه با تجمل گرایی و تنوع طلبی قطعا منجر به آسایش و آرامش نمی شود، اظهار کرد: موج روز افزون پدیده طلاق مؤید و حاکی از این مسأله است.
وی نکته مهم ازدواج حضرت امیر (ع) و حضرت زهرا(س) را خودنمایی ارزش های واقعی دانست، ابراز داشت: در ازدواج این چنینی، در بالاترین سطح، یک طرف دختر پیغمبر(ص) و یک طرف کسی که فردا وصی پیغمبر(ص) و امام جامعه خواهد بود قطعا مهم خواهد بود چه چیز هایی ارزش باشد.
نصیری در ادامه خاطرنشان شد: جهیزیه حضرت زهرا(س) ساده ترین جهیزیه آن روزگاری است که دختران با جهیزیه های آن چنانی و لباس های فاخر روانه خانه بخت می شدند.
این کارشناس خانواده نمایش و آموزش ارزش ها را در سبک زندگی اهل بیت آموزش عملی دانست، افزود: اگر حضرت زهرا (س) در شب عروسی بهترین لباس را می پوشید شاید کسی به ایشان این اشکال نگرفته که چرا بهترین لباس را پوشیدند؟! ولی ایشان اتفاقاً این مسیر را انتخاب کرند تا به ما بفهمانند اگر در زندگی آرامش و لذت می خواهید چنین باشید.
وی با تأکید بر اینکه تجمل گرایی برای اهل تجملات هم لذت و آرامش نمی آفریند، گفت: تجملگرا هر روز مواجه با مدل ها، کلاس ها، تیپ ها و محصولات جدید بوده و دائماً در این اضطراب که نکند از قافله مد، پرستیژ و تجلات عقب بماند.
نصیری در پایان خاطر نشان شد: در خانواده ای که تجمل پرستی، مد گرایی و مصرف گرایی ارزش نباشد ثبات و آرامش حاکم بوده و افراد در کنار هم زندگی خوشی دارند.
نصیری با اشاره به فرموده قرآن که ازدواج مایه آرامش است، اذعان داشت: اگر ازدواج یک ازدواج تعالی بخش و آسمانی شکل بگیرید و جلوه های آسمانی آن کاملاً رعایت شود موجب آرامش طرفین خواهد بود.
,این کارشناس خانواده دینی با بیان این که ازدواج همراه با تجمل گرایی و تنوع طلبی قطعا منجر به آسایش و آرامش نمی شود، اظهار کرد: موج روز افزون پدیده طلاق مؤید و حاکی از این مسأله است.
,وی نکته مهم ازدواج حضرت امیر (ع) و حضرت زهرا(س) را خودنمایی ارزش های واقعی دانست، ابراز داشت: در ازدواج این چنینی، در بالاترین سطح، یک طرف دختر پیغمبر(ص) و یک طرف کسی که فردا وصی پیغمبر(ص) و امام جامعه خواهد بود قطعا مهم خواهد بود چه چیز هایی ارزش باشد.
,نصیری در ادامه خاطرنشان شد: جهیزیه حضرت زهرا(س) ساده ترین جهیزیه آن روزگاری است که دختران با جهیزیه های آن چنانی و لباس های فاخر روانه خانه بخت می شدند.
,این کارشناس خانواده نمایش و آموزش ارزش ها را در سبک زندگی اهل بیت آموزش عملی دانست، افزود: اگر حضرت زهرا (س) در شب عروسی بهترین لباس را می پوشید شاید کسی به ایشان این اشکال نگرفته که چرا بهترین لباس را پوشیدند؟! ولی ایشان اتفاقاً این مسیر را انتخاب کرند تا به ما بفهمانند اگر در زندگی آرامش و لذت می خواهید چنین باشید.
,وی با تأکید بر اینکه تجمل گرایی برای اهل تجملات هم لذت و آرامش نمی آفریند، گفت: تجملگرا هر روز مواجه با مدل ها، کلاس ها، تیپ ها و محصولات جدید بوده و دائماً در این اضطراب که نکند از قافله مد، پرستیژ و تجلات عقب بماند.
,نصیری در پایان خاطر نشان شد: در خانواده ای که تجمل پرستی، مد گرایی و مصرف گرایی ارزش نباشد ثبات و آرامش حاکم بوده و افراد در کنار هم زندگی خوشی دارند.
,]
ارسال دیدگاه