امام جمعه هشترود در جلسه شورای اداری:

عده ای با تفکر اقتصاد لیبرالی اجازه اجرای برنامه های اقتصاد اسلامی را به دولت نمی دهند/ فرماندار توجه ویژه ای به اعتبارات شهری داشته باشد

عده ای با تفکر اقتصاد لیبرالی اجازه اجرای برنامه های اقتصاد اسلامی را به دولت نمی دهند/ فرماندار توجه ویژه ای به اعتبارات شهری داشته باشد
امام جمعه هشترود گفت: متاسفانه عده ای با تفکر اقتصاد لیبرالی بر لایه های اقتصادی کشور رسوخ کرده و اجازه اجرای برنامه های اقتصاد اسلامی را نمی دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از پیک هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی در جلسه شورای اداری شهرستان هشترود که در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: دولت در هر حوزه ای که بر اساس دستورات و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری حرکت کرده، موفق بوده و پیشرفت های چشمگیری داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,

 

,

وی اظهار داشت: اما در برخی از حوزه ها مانند اقتصاد و فرهنگ برخی ها اجازه نمی دهند اقدامات دولت با سیاستهای رهبر انقلاب همراه باشد.

,

 

,

امام جمعه هشترود افزود: امروزه اقتصاد دنیا بر محور لیبرالی است که برپایه سودگرائی و لذت طلبی مطلق تعریف شده است.

,

 

,

رحیمی تاکید کرد: متاسفانه عده ای با تفکر اقتصاد لیبرالی بر لایه های اقتصادی کشور رسوخ کرده و اجازه اجرای برنامه های اقتصاد اسلامی را نمی دهند.

,

 

,

وی تصریح کرد: اقتصاد اسلامی بر مبنای خدمت بر مردم است و دولت باید تمرکز خود را بر اساس اقتصاد اسلامی برنامه ریزی کند.

,

 

,

رحیمی همچنین از مسئولان و کمیته برنامه ریزی شهرستان خواست تا توجه ویژه ای به تکمیل پایاب سد سهند و عمران روستاها در نظر بگیرند.

,

 

,

وی همچنین از فرماندار خواست تا در عمران و زیباسازی شهر توجه ویژه تری به شهرداری و در زمان تخصیص اعتبارات شهری داشته باشد.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه