اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سرپلذهاب:
برگزاری راهپیمایی ضد سعودی در سرپلذهاب همزمان با سراسرکشور/ مردم شهرستان پس از اقامه نماز جمعه جنایات آل سعود را محکوم نمایند
همزمان با سراسر کشور ، مردم شهرستان سرپلذهاب پس از اقامه نماز جمعه این هفته با برگزاری راهپیمایی انزجار خود را از جنایات رژیم آل سعود اعلام می دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان سرپلذهاب با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,به منظور محکوم نمودن اقدامات ددمنشانه رژیم آل سعود در برابر مسلمانان جهان و ارتکاب جنایات بیشمارعربستان در برابر مردم مظلوم بحرین ، پس از اقامه نماز جمعه این هفته مصادف با 19 شهریور ماه جاری مراسم راهپیمایی علیه جنایات رژیم دیکتاتوری آل سعود برگزار می گردد.
,,
این راهپیمایی علیرغم محکوم نمودن جنایات عربستان و همه هم پیمانان این رژیم دیکتاتوری ، اعلام حمایت از جنبش اسلامی مردم مظلوم بحرین و حمایت از مرجعیت بزرگ بحرین آیت الله شیخ عیسی قاسم می باشد که همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.
,,
درپایان این اطلاعیه آمده است :
,شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان سرپلذهاب از عموم مردم همیشه در صحنه این شهرستان جهت شرکت دراین مراسم راهپیمایی دعوت کرده تا همراه با ملت بزرگ و انقلابی ایران اسلامی ، حضور به هم رسانده و انزجار خویش را از رژیم آل سعود و حمایت خود را از رهبر مسلمانان بحرین و جنبش بیداری اسلامی این کشور اعلام دارند.
,,
شهرستان سرپلذهاب درغرب استان کرمانشاه دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.
,

, ,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه