امام جمعه قصرشیرین:
ملت ایران هیچگاه بی اعتنایی به شهدا را نمی پذیرند / برگزاری رقص و پایکوبی در روز استقبال از شهدا موجب نگرانی مردم استان شده است
امام جمعه قصرشیرین گفت: برگزاری همایشات موسیقی با حضور مسئولان استانی در روز استقبال از شهدای مدافع حرم به شدت موجب نگرانی مردم متدین وشهید پرور استان شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام ملکی در گفتگو با الوند خبر، اظهار داشت: امروز جوانان استان کرمانشاه از قافله رزمنده ها باز نمانده و شتابان به جبهه های نبرد حق علیه باطل شتافتند تا همانند صحنه های جنگ تحمیلی برگ زرین دیگری در صفحات تاریخ شهرستان خود ثبت کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوند خب,امام جمعه قصرشیرین افزود: شهدا در بدترین شرایط بسیاری از بلاها ، سختی ها، غربت ، تشنگی و گرسنگی را تحمل کردند و جنگیدند واکنون نوبت ما است که قدرشناس آنها باشیم .
,وی تاکید کرد: مسئولین باید تا جایی که توان دارند از ارزش های انقلاب دفاع کنند و تلاش خود را برای حاکم کردن ارزشها و احکام اسلامی در تمام شئونات جامعه انجام دهند.
,ملکی تاکید کرد: ملت ایران اسلامی نمی پذیرد و هیچگاه کسی نمی پسندد که به ارزشهای اسلامی و انقلابی بی اعتنایی و دهن کجی شود.
,وی افزود: برگزاری همایشات همراه با رقص و پایکوبی با حضور مسئولان استانی در روز استقبال از شهدای مدافع حرم به شدت موجب نگرانی مردم متدین وشهید پرور استان شده است.
,وی تصریح کرد: ناراحتی یک پدر یا مادر شهید یا خدای ناکرده بیاعتنایی به آنان ممکن است آثار زیانباری برای کشور بدنبال داشته باشد. امام جمعه قصرشیرین از مردم و مسئولین خواست: قدر امنیت و آرامش موجود در کشور را بدانند و با حفظ تقوا و دینداری ،عفاف و حجاب نگذارند خون شهدا پایمال شود .
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه