حجه الاسلام ایزدی در خطبه های نماز جمعه فریمان:

با انجام قراردادهایی همچون FATF نوعی خود تحریمی انجام داده و با دست خودمان دشمن را به خانه آورده‌ایم/قرآن به ما می گوید دشمن را همراز خود قرار ندهید

با انجام قراردادهایی همچون FATF نوعی خود تحریمی انجام داده و با دست خودمان دشمن را به خانه آورده‌ایم/قرآن به ما می گوید دشمن را همراز خود قرار ندهید
حجه الاسلام ایزدی گفت: نباید برای انجام امور کشور جلوی بیگانگان دست دراز کنیم.با انجام قراردادهایی همچون FATF نوعی خود تحریمی انجام داده و با دست خودمان دشمن را به خانه آورده‌ایم در حالی که قرآن به ما می گوید دشمن را همراز خود قرار ندهید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر فریمان، حجه الاسلام محمدحسین ایزدی امام جمعه شهرستان فریمان در خطبه های نماز جمعه 19 شهریور با اشاره به برخی مناسبت های پیش رو و تسلیت سالروز شهادت امام محمدباقر(ع) گفت: امام حسین(ع) در احادیث مختلفی به شیوه زندگی و تعامل با دیگران پرداخته که در آنها می بینیم دست دراز کردن جلوی دیگران خواری و ذلت به همراه خواهد داشت کما اینکه ما نباید برای اداره امور کشور به بیگانگان دلخوش کرده و چشم امید به انها داشته باشیم بلکه باید به توانایی ها و استعدادهای داخلی توجه بیشتری شود. دشمن وقتی دست ما را به سوی خود دراز ببیند ما را تحقیر و ذلیل خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حجه الاسلام ایزدی همچنین با اشاره به قرارداد مالی FATF گفت: تاریخ به ما نشان می دهد دشمن به طرق مختلف به دنبال فشار و تسلیم کردن ملت ایران بوده مانند ترور17 هزار مردم عادی و شخصیت های بزرگ انقلاب همچون رجایی،باهنر، مطهری و غیره، راه اندازی جنگ 8 ساله، تحریم های اقتصادی و حوادثی مانند 7 تیر و 8 شهریور، اما با این توطئه ها نتوانست ملت ایران را به زانو درآورد و حال با قراردادهایی همچون برجام و FATF و .. به دنبال تسلط بر ایران است و افزود: طبق گزارشات واصله از فحوای آن، قرارداد اگر اجرا شود ایران ضرر خواهد کرد و این قبیل قراردادها از کاپیتولاسیون هم بدتر است.

, ,

ایشان با بیان اینکه FATF مثلا به شفافیت مالی، مبارزه با پولشویی و حمایت مالی از تروریسم می پردازد اما تروریست از نظر امریکا و غرب با سایر دنیا متفاوت است افزود: آنها می گویند هرکس خلاف مصالح ما اقدامی انجام دهد تروریست است در حالی که ما میدانیم سپاه و وزارت اطلاعات تروریسم نیستند همچنین 200 شخصیت و نهادهای مهم دیگر انقلاب.قرارداد FATF می گوید ما باید تمام اطلاعات مالی و دادوستدمان را به امریکا گزارش کرده با انهایی که امریکا دستور می دهد رابطه نداشته باشیم.ما با این کار نوعی خود تحریمی انجام داده و با دست خود دشمن را به خانه می اوریم در حالی که قران به ما می گوید دشمن را هم راز خود قرار ندهید.

, ,

حجه الاسلام ایزدی در بخشی دیگر از سخنان خود به فرمایشات رهبری در مورد مسئله برجام اشاره کرد و گفت: امام خامنه‌ای فرمودند که اگر در مقابل دشمن تنزل کرده و کوتاه بیاییم این توقعات او ادامه داشته و پایانی بر آن نیست.ابتدا مسئله هسته ای سپس بحث موشکی و در ادامه حقوق بشر و غیره مطرح می شود.

, ,

شایان ذکر است در پایان مراسم نماز جمعه، نمازگزاران با حضور در راهپیمایی و سردادن شعارهای ضد استکباری جنایات آل سعود را محکوم کرده و در پایان قطعنامه راهپیمایی قرائت شد. 

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه