رئیس زندان سراوان خبر داد
آغاز طرح قرآنی 1450 در زندان سراوان/ مرخصی 11 روزه مددجویان به مناسبت اعیاد قربان و غدیر
رئیس زندان سراوان از مرخصی 11 روزه مددجویان این زندان به مناسبت اعیاد قربان و غدیرخم خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس زندان سراوان در گفت و گو با دادمردان، اظهار داشت: طرح قرآنی ۱۴۵۰ همزمان با سراسر کشور برای اولین بار با حضور ۱۵۰ مددجودر ۱۰ کلاس در کانون هنری مسجد امام محمد باقر(ع) سراوان زندان آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان,حسن کریم کشته مدت این دوره را ۱۶ جلسه حضوری شامل ۳۲ ساعت آموزش عنوان کرد و افزود: روخوانی و روانخوانی، حفظ و مفاهیم سوره مبارکه حدید شامل ۲۹ آیه محتوای آموزشی دوره را شامل می شود.
وی با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری بویژه کانون تخصصی قرآن، وخانه های نور مجری طرح ۱۴۵۰ هستند، ابراز داشت: درپایان دوره نیز آزمون نهایی برگزار می شود.
وی تشویق و ترغیب عموم مددجویان، جهت پرداختن به امر حفظ آیات قرآن کریم، به عنوان یک ارزش اسلامی، ترویج «باورها» و «رفتارها» جهت تحقق شعار سال، زمینه سازی جهت دست یابی به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن از جمله اهداف طرح قرآنی ۱۴۵۰ برشمرد.
کریم کشته در رابطه با مرخصی زندانیان ادامه داد: به مناسبت فرا رسیدن اعیاد باشکوه و پرعظمت قربان و غدیرخم و با توجه به آثار مثبت و سازنده حضور زندانیان در کنار خانواده و به منظور دستیابی به هدف بازسازی اجتماعی و اخلاقی زندانیان با هماهنگی مرجع محترم قضایی، به زندانیان واجدالشرایط با رعایت قوانین و اخذ تامین مناسب ۱۱ روز مرخصی اعطا می شود.
انتهای پیام/
حسن کریم کشته مدت این دوره را ۱۶ جلسه حضوری شامل ۳۲ ساعت آموزش عنوان کرد و افزود: روخوانی و روانخوانی، حفظ و مفاهیم سوره مبارکه حدید شامل ۲۹ آیه محتوای آموزشی دوره را شامل می شود.
,وی با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری بویژه کانون تخصصی قرآن، وخانه های نور مجری طرح ۱۴۵۰ هستند، ابراز داشت: درپایان دوره نیز آزمون نهایی برگزار می شود.
,وی تشویق و ترغیب عموم مددجویان، جهت پرداختن به امر حفظ آیات قرآن کریم، به عنوان یک ارزش اسلامی، ترویج «باورها» و «رفتارها» جهت تحقق شعار سال، زمینه سازی جهت دست یابی به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن از جمله اهداف طرح قرآنی ۱۴۵۰ برشمرد.
,کریم کشته در رابطه با مرخصی زندانیان ادامه داد: به مناسبت فرا رسیدن اعیاد باشکوه و پرعظمت قربان و غدیرخم و با توجه به آثار مثبت و سازنده حضور زندانیان در کنار خانواده و به منظور دستیابی به هدف بازسازی اجتماعی و اخلاقی زندانیان با هماهنگی مرجع محترم قضایی، به زندانیان واجدالشرایط با رعایت قوانین و اخذ تامین مناسب ۱۱ روز مرخصی اعطا می شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه