logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دادستان جلفا خبر داد:

محکومین ایرانی در محاکم ارمنستان به مقامات ایرانی تحویل داده شدند

محکومین ایرانی در محاکم ارمنستان به مقامات ایرانی تحویل داده شدند
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جلفا، از تحویل تعداد 8 نفر از زندانیان ایرانی ( که به جرائم مختلف در زندانهای کشور ارمنستان بودند) به مقامات جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز،  حجت الاسلام جواد علیزاده افزود: این تحویل و تحول روز چهارشنبه ۱۷ شهریور طی توافق قبلی فی مابین وزارت خارجه و همکاری مقامات ارشد قضایی دو کشور، در مرز نوردوز صورت گرفته و زندانیان مذکور به مقامات سیاسی و قضایی کشورمان تحویل داده شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جلفانیوز,

دادستان جلفا تحویل زندانیان مذکور به ایران را موردی دانسته و ادامه داد: این تحویل با پیگیری‌های خانواده های محکومین و مساعدت های لازمه مقامات سیاسی و قضایی دو کشور صورت گرفته و دستگاه قضایی سعی دارد زندانیان مذکور را به نزدیک ترین ندامتگاه به محل سکونت آنها منتقل نماید.
علیزاده در ادامه ، ضمن مسبوق به سابقه خواندن معاوضه زندانی بین ایران و ارمنستان، افزود: متاسفانه اکثر محکومین ایرانی که در زندانهای ارمنستان دوران محکومیت خود را سپری میکنند، به جرائم مربوط به حمل یا فروش مواد مخدر محکوم شده اند و با توجه به مقررات سنگینی که در کشور مذکور در باره مواد مخدر وضع گردیده لذا هموطنان معمولا به علت عدم آگاهی از قوانین ارمنستان ، دستگیر شده و با شرایط سخت و حبس های طویل المدت رو به رو میشوند.
وی در پایان اهتمام جدی مسئولین مربوطه نسبت به آگاه سازی هموطنان در خصوص قوانین کشور ارمنستان را لازم دانسته و ادامه داد: مسافرین به هنگام سفر به کشور ارمنستان ، ضمن رعایت قوانین و مقررات کشور مذکور، از حمل و نگهداری قرص های مسکن خودداری کنند تا دچار مشکلات قضایی در ارمنستان نشوند.

,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه