نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی:
سوء تدبیر دولت عربستان عامل اصلی وقوع فاجعه منا/ عصبانیت رژیم آل سعود از مواضع اصولی کشورمان در منطقه مانع اعزام زائران ایرانی شد
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با بیان این که آل سعود به خاطر حمایت کشورمان از مواضع مقاومت ضد صهیونیستی و مقابله با گروه های تکفیری مواضع خصمانه ای را در برابر ایران اتخاذ کرده است، تصریح کرد: عربستان امسال با اعلام شرایط غیرمتعارف و غیرقابل قبول زمینه ایجاد هرگونه تفاهمی را برای اعزام زایران ایرانی مسدود نمود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر خدیجه ربیعی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار کلار، اظهار داشت: فاجعه دردناک منا که در موسم حج ابراهیمی سال گدشته رخ داد و در آن حادثه هزاران نفر حجاج بیت الله الحرام از جمله بیش از 500 نفر از هم میهنان مسلمان ما جان عزیز خود را از دست دادند نشانه بی کفایتی کامل رژیم خودکامه عربستان سعودی در مدیریت این مراسم دینی است
ربیعی گفت: از آن جایی که ورود هر کدام از حاجیان به سرزمین وحی با اخذ ویزای کشور عربستان صورت می گیرد لذا این کشور به عنوان میزبان از منظر حقوق بین الملل در قبال حفظ امنیت زائران در مراسم حج مسئولیت کامل دارد.
وی با بیان این که متاسفانه کشور عربستان نتوانسته است تاکنون تدابیر لازم را برای حفاظت از امنیت حجاج بویژه در سال قبل که منجر به وقوع فاجعه هولناک منا شد به عمل آورد، گفت: لذا با اطمینان می توان گفت عوامل اجرایی دولت عربستان با سوء تدبیر خود نقش اصلی را در بروز این واقعه اسفبار برعهده دارشتند.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سرزمین وحی متعلق به تمام مسلمانان دارد و کشور میزبان نمی تواند به بهانه های واهی از ورود زائران سایر کشورها برای انجام عمل حج جلوگیری کند.
ربیعی بیان کرد: کشور عربستان که پشتیبانی کننده اصلی گروه های تکفیری و تروریستی در منطقه خاورمیانه است هر روزه تعداد زیادی از مسلمانان را در کشور یمن به خاک و خون می کشد.
وی با بیان این که آل سعود به خاطر حمایت کشورمان از مواضع مقاومت ضد صهیونیستی و مقابله با گروه های تکفیری مواضع خصمانه ای را در برابر ایران اتخاذ کرده است، تصریح کرد: عربستان امسال با اعلام شرایط غیرمتعارف و غیرقابل قبول زمینه ایجاد هرگونه تفاهمی را برای اعزام زایران مسدود نمود.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: دلیل اصلی تصمیم رژیم آل سعود را بایستی از عصبانیت این رژیم از مواضع اصولی کشورمان در مقابل تحولات منطقه از جمله مبارزه با گروه های تروریستی و محکومیت حمله به مردم بی دفاع یمن جستجو کرد.
ربیعی گفت: همان طوری که مقام معظم رهبری در پیام امسال خویش به کنگره عظیم حج فرمودند برخی دلایل حکایت از عمدی بودن این فاجعه دارد که در صورت اثبات این قضیه بایستی اذعان نمود عوامل استکبار جهانی برای ایجاد تخاصم بیشتر بین کشورهای مسلمان نقش آفرینی کرده اند؛ این موضوع از آنجائی که سیستم های امنیتی محل وقوع فاجعه با طراحی کشور انگلستان بوده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه