امام جمعهی آران و بیدگل:
آل سعود مقصر صددرصد فاجعه مناست/ این قتل عام برای انتقام از شیعیان اجرا شد
آیت الله سید محمد موسوی با بیان شواهدی عینی از حادثه منا تاکید کرد: این برنامه برای انتقام گرفتن از شیعیان ایران و عراق و نیجریه و سایر کشورها چیده شده بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امام جمعهی آران و بیدگل در گفتگو با خطب شکن با تبریک فرا رسیدن عید قربان و تسلیت سالگرد وقوع فاجعهی منا، آل سعود را مقصر صددرصد این فاجعه خواند و اظهار کرد: بنده در مراسم عید قربان سال گذشته در منا حضور داشتم و شاهد بودم که آل سعود دست به تحرکاتی زده و قرار است برنامههایی اجرا کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن , خطب شکن,آیت الله سید محمد موسوی با بیان این که افرادی تازه کار و بی تجربه با استعفا یا برکناری برخی مدیران باتجربهی حج جایگزین آنان شده بودند تصریح کرد: در زمان حرکت کاروانهای ایران در منا، به نحوی غیرمنتظره مسیرهای حرکت حجاج ایرانی توسط نیروهای امنیتی مسدود شد و آنان به مسیرهای غیرمتعارف هدایت شدند.
,وی با اشاره به این که کاروانهای ایرانی کاملا در بین جمعیت حجاج قابل شناسایی بودند اضافه کرد: نیروهای امنیتی سعودی به هیچ وجه به هشدارهایی که در مورد بالا بودن احتمال خطر به آنان داده میشد اعتنا نکردند و با هدایت حجاج آفریقایی به مسیری که ایرانیها به آن کشانده شده بودند و بستن خروجی مسیر به ازدحام جمعیت دامن زدند.
,امام جمعهی آران و بیدگل بی تفاوتی نیروهای امنیتی به افتادن حجاج به زیر دست و پا را تاسف بار عنوان کرد و گفت: نیروهای امنیتی نه خودشان برای نجات جان مصدومان اقدام کردند و نه اجازه دادند نیروهای سایر کشورها به صحنه بیایند.
,وی تمام این شواهد را نشان از توطئهای از پیش برنامه ریزی شده دانست و تاکید کرد: این برنامه برای انتقام گرفتن از شیعیان ایران و عراق و نیجریه و سایر کشورها چیده شده بود.
,آیت الله موسوی به عدم همکاری مقامات سعودی با گروههای مختلف برای انجام تحقیقات اشاره کرد و افزود: آل سعود لیاقت ادارهی حج را ندارد و باید گروهی متشکل از نمایندگان کشورهای اسلامی مدیریت آن را عهده دار شود.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه