رییس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان زابل؛
وجود ۱۵ پرونده تخلف در شهرستان زابل/ دفن حوضچه های تخلیه هوا توسط طوفان
رییس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان زابل عنوان کرد: پس از بررسی انشعابات در شهرستان زابل ۱۵ پرونده انشعاب غیرمجاز شناسایی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید هدایت حسینی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: روستاها بیشترین مناطق دارای انشعابات غیرمجاز در شهرستان زابل به شمار می روند که در این راستا پس از بررسی های لازم ۱۵ انشعاب غیرمجاز شناسایی و علاوه بر جریمه در نظر گرفته شده هزینه خسارت وارده نیز محاسبه و از طریق مراجع قانونی پیگیری های مربوطه انجام شده است.
وی افزود: به منظور جلوگیری از هدررفت آب در منطقه اعتبارات لازم باید وجود داشته باشد چرا که به صورت عمومی و مستمر موظف به پژوهش و اطلاعات دقیق در این زمینه هستیم.
هدایت ادامه داد: طوفان مشکلات اساسی در شهرستان زابل ایجاد کرده به طوری که ماسه بادی و گرد و خاک موجود در منطقه سبب دفن حوضچه های تخلیه هوا و تخلیه رسوب شده است به طوری که این موضوع در مناطق بی بی دوست و برج افغان نواقصی ایجاد کرده که در این راستا پیگیری های لازم جهت حل آن انجام شده است.
رییس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان زابل ابراز داشت: خشکسالی های اخیر سبب روی آوری مردم به شبکه آب روستایی شده به طوری که از این آب جهت مصارف مختلف به ویژه دام و گلخانه بهره برداری شده که این موضوع سبب اشتغالزایی عده ای از مردم و همچنین کمبود آب در شبکه شده است.
وی با بیان اینکه، خشکسالی فشار بسیاری بر شبکه آب روستایی وارد آورده به طوری که افت فشار و قطع موقت آب را دربرداشته است ابراز داشت: به دلیل قطع برق در بعضی مواقع افت فشار آب به وجود می آید که آن نیز با کمک پمپ تصفیه خانه زابل جبران می شود.
انتهای پیام///
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه