مدیر حراست سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری:

هشتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور همزمان با سراسر کشوربرگزار خواهد شد

هشتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور همزمان با سراسر کشوربرگزار خواهد شد
مدیر حراست سازمان برنامه و بودجه استان چهارمحال و بختیاری گفت:امسال سرشماری به دو صورت اجرا خواهد شد که مرحله اینترنتی و مرحله حضوری آمارگیران می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سامان ما قهرمان روغنی مدیر حراست سازمان برنامه و بودجه استان چهارمحال و بختیاری در جلسه مشورتی بخشداران استان گفت : هشتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور همزمان با سراسر کشور در استان چهار محال و بختیاری برگزار خواهد شد .

وی با بیان اینکه  علاقه مندان می توانند در سامانه http://s95.sci.org.ir تا 25 شهریور ماه ثبت نام کنند و  سامانه به طور تمام وقت جهت ثبت نام قابل دسترسی می باشد.

روغنی گفت:امسال سرشماری به دو صورت اجرا خواهد شد که مرحله اینترنتی و مرحله مصاحبه چهره به چهره می باشد، که در مرحله اینترنتی خانوارها با مراجعه به سایت www.sarshomari.ir می توانند از تاریخ 3 مهرماه تا 24 مهرماه به صورت خود تکمیلی اطلاعات خود را وارد کنند و پس از اتمام،کد آماری سامانه به خانواره ها تحویل می دهد که در مرحله دوم به مامورین آمارگیر کد را تحویل می دهند.

وی با بیان اینکه مرحله دوم به صورت مراجعه حضوری مامورین آمارگیر به درب منازل که از تاریخ 25 مهرماه لغایت 25 آبان ماه می باشد ،مصاحبه چهره به چهره را آغاز خواهند کرد .

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه