logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حوادثی بدتر از 11 سپتامبر در انتظار آمریکا

حوادثی بدتر از 11 سپتامبر در انتظار آمریکا
یکی از کارشناسان رسانه‌ای آمریکایی نسبت به بروز حوادث و حملات سایبری با خساراتی به‌مراتب بیشتر از حادثه 11 سپتامبر به آمریکا هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تد کوپل (Ted Koppel)، از مجریان و کارشناسان قبلی شبکه خبری ABC در صحبت‌های جدیدی با اتهام زنی به کشورهایی نظیر ایران، نسبت به بروز حملات سایبری به آمریکا هشدار داد. کوپل با یادآوری از واقعه 11 سپتامبر به‌عنوان موفق‌ترین نمایش تروریسم در جهان گفت: «باید منتظر رخدادی بدتر از آن در دنیا باشیم.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, Ted Koppel, ABC,

کوپل در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «هیچ چیزی قابل مقایسه با این موضوع نیست که شما ندانید چه چیزی به ایالات‌متحده حمله خواهد کرد و بدتر از آن این است که شما حتی مسئول این حمله را نیز نتوانید شناسایی کنید. باید به این فکر کرد که چه اتفاق خواهد افتاد اگر شما نتوانید فاضلاب یک شهر 8 میلیون نفری را برای مدتی دفع کنید؟ در صورتی که این اتفاق یک یا دو هفته طول بکشد، چه تعداد انسان خواهند مرد؟»

,

کوپل در ادامه، ضمن انتقاد از وزارت امنیت داخلی و صرف هزینه‌های میلیون دلاری در این وزارتخانه گفت: «با وجود اینکه وزارت امنیت داخلی هزینه‌های گزافی را صرف می‌کند، اما خطر حملات سایبری به نیروگاه‌های کشور در این وزارتخانه نادیده گرفته شده است. بر اساس تحقیقاتی که من انجام دادم، متوجه شدم که هیچ طرحی برای وقوع چنین رخدادی در این وزارتخانه وجود ندارد.»

,

این کارشناس آمریکایی، در مورد عوامل احتمالی انجام چنین حمله ای گفت: «روسیه و چین، هم‌اکنون در نیروگاه‌های ما هستند اما خبر خوش این است که با وجود اینکه این دو کشور، توانایی انجام چنین حملاتی را دارند، اما باید به این موضوع نیز توجه کرد که احتمالاً موانعی در برابر انجام این کار در برابر آن‌ها وجود دارد. البته باید به این موضوع نیز دقت کرد که کشورهایی نظیر سوریه و ایران نیز با فاصله نزدیکی از آن‌ها قرار دارند و از کاندیداهای احتمالی این حملات به شمار می‌روند.»

,

 

,

 

,

 

,

منبع:سایبربان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه