logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پاسخ شورای سیاست گذاری ائمه جمعه به نوبخت

پاسخ شورای سیاست گذاری ائمه جمعه به نوبخت
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به اظهارات روز گذشته سخنگوی دولت که گفته بود «همانطور که ما انتظار داریم تریبون نماز جمعه اخلاق، تقوا، دین و سیاست را تبلیغ کند و به همان میزان هم نهادهادی تخصصی نظام باید وظایف خود را انجام دهند» پاسخ داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش ایسنا متن این جوابیه به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


    این گونه که جناب آقای نوبخت گفته اند: موضوع FATF بسیار تخصصی است و تریبون نماز جمعه اختصاص به اخلاق، تقوا ، دین و سیاست دارد ، اگر از این منظر بخواهیم به مسائل بنگریم هیچ موضوع تخصصی سیاسی، اجتماعی ، اقتصادی وفرهنگی را نمی توان در نماز جمعه مطرح کرد زیرا هر کدام از این موضوعات یک حوزه تخصصی دارند که بنا به نظر ایشان ائمه محترم جمعه فقط باید توصیه به تقوا نمایند و دیگر وارد هیچ موضوعی نشوند چرا که آن موضوع جنبه تخصصی دارد و باید فقط در حوزه تخصصی موردتوجه قرار بگیرند.
    انتظارات جناب آقای نوبخت از ائمه جمعه ونماز جمعه تبلیغ و ترویج تقوا، دین ، اخلاق و ... است، از نظر ایشان معنای ترویج اخلاق و ارزش ها چیست؟ آیا مسئولان را به هوشیاری در برابر دشمنان توصیه کردن ، تقوا نیست؟ آیا اگر امام جمعه خطرات و دام های دشمن را متذکر شود ، ترویج دین و ارزش های دینی نیست؟
    جناب آقای نوبخت به خوبی می‌دانند یکی ا ز رسالت های امامان جمعه هشدار دادن و تذکر است ، تذکر یکی ازابزار غفلت زدایی است که قرآن کریم می فرمایند: «وذکر فان الذکری تنفع المومنین»

از نظر سخنگوی محترم دولت چگونه باید به این آیه شریفه عمل کرد؟

آیا امامان جمعه به قرآن باید عمل کنند یا به توصیه سخنگوی دولت؟

ما معتقدیم که ائمه محترمه جمعه در بیان تذکر خیرخواهانه نباید از هیچ مقام دولتی اجازه بگیرند. سیاست ما در نهاد مقدس نماز جمعه نقد منصفانه و دفاع واقع بینانه است.به موقع و در موارد لازم نقد می‌کنند و در شرایط مناسب از خدمتگذاران مخلص دفاع و حمایت می نمایند.

آیا اگر امام جمعه توصیه به عزتمداری کرد و ذلت و ذلت پذیری را ضد ارزش معرفی نمود، کاری اخلاقی انجام نداده است؟

الا ای حال افتخاران امامان جمعه، از اول تاسیس نهاد مقدس نماز جمعه تاکنون حفظ استقلال فکری صرفا در جهت اجرای دستورات الهی و منویات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده و خواهد بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه