درد و دل بانوان فرهنگی چهارمحال و بختیاری در آستانه بازگشایی مدارس:

سردرگمی معلمان در پیچ و خم جاده ها/ درد کهنه ایاب و ذهاب و اقامت معلمان

سردرگمی معلمان در پیچ و خم جاده ها/ درد کهنه ایاب و ذهاب و اقامت معلمان
معلمان زن مشکلات متعددی دارند و میدانیم برای داشتن آینده‌ای روشن باید به معلمان که تعلیم و تربیت آینده‌سازان کشور را برعهده دارند، توجه بیشتری شود و در این بین آموزش و پرورش باید به فرهنگیان زن بیشتر توجه کند و در صدد رفع مشکلات آنها باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشکات برین خداوند اولین معلم بشر است که فطرت انسان را بر اساس علم و یادگیری خلق کرد. او در تمامی ‌اعصار و دوران پیامبران الهی و امامانی قرار داد تا هادی و معلمان بندگانش باشند، یکی از عوامل اصلی یادگیری، داشتن یک معلم خوب و توانا است. قدر و منزلت معلم آن قدر عظیم است که مولای متقیان، حضرت امیرالمومنین(ع) می‌فرماید: "هر کس کلمه‌ای به من بیاموزد، مرا بنده خود کرده است. "

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین,

بی‌‌شک شغل انبیاء حساسیت‌‌های خاصی داشته و علاوه بر دقت و نظارت بر انتخاب بهترین‌ها برای این شغل، نیاز به حمایت‌های ویژه‌ای نیز دارند؛ حمایت‌هایی که وقتی با زنی معلم روبه‌رو می‌شویم، به دلیل ویژگی‌های خاص جسمی و روحی زنان و نیز وظایف خانگی، پررنگ‌تر خود را نشان می‌دهد.
 
,
,
,
معلمان زن مشکلات متعددی دارند که همه ما بر آن واقف‌ایم و میدانیم برای داشتن آینده‌ای روشن باید به معلمان که تعلیم و تربیت آینده‌سازان کشور را برعهده دارند، توجه بیشتری شود و در این بین آموزش و پرورش باید به فرهنگیان زن بیشتر توجه کند و در صدد رفع مشکلات آنها باشد.
,



Image result for ‫مشکلات معلمان زن در مناطق عشایر‬‎

 
,
,
,
, Image result for ‫مشکلات معلمان زن در مناطق عشایر‬‎,
,
,

انتقال‌های درون‌سازمانی به دلیل کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش

یکی از مشکلات آموزش‌وپرورش، کمبود نیروی انسانی است که باعث افزایش وظایف معلمان شاغل و خستگی بیشتر آن‌ها می‌شود. به دنبال این مشکل انتقال‌های درون‌سازمانی رخ می‌دهد که یکی از مهم‌ترین آن، انتقال دبیران دیگر مقاطع به مقطع ابتدایی به‌ویژه در فرهنگیان زن است.

مشکلات ایاب و ذهاب و اقامت معلمان زن در مناطق محروم

یکی از فرهنگیان که در مناطق دوردست و محروم لردگان تدریس می کند در گفتگو با خبرنگار مشکات برین گفت؟ بسیاری از فرهنگیان زن مجبور هستند برای تدریس به مناطق محروم بروند، که  این مسئله مشکلاتی را به دنبال دارد اول این‌که ممکن است معلمان بنا به دلایل متعدد از قبیل نبودن امکانات و شرایط نتوانند در منطقه مربوطه اقامت داشته باشند. این مسئله علاوه بر خستگی، باعث بالا رفتن هزینه‌ها و مخارج این افراد می‌شود.

وی افزود: همچنین بحث امنیت جاده و خطراتی مانند تصادف و... نیز آن‌ها را تهدید می‌کند و متأسفانه وزارت‌ آموزش‌وپرورش تسهیلات ویژه‌ای برای فرهنگیان ندارد.

این فرهنگی تاکید کرد: ایاب‌و‌ذهاب و اقامت دو موضوع اساسی و مهم فرهنگیان زن است که علاوه بر تحمیل هزینه، ممکن است امنیت آن‌ها را به خطر اندازد. قانون برای این مسئله پیش‌بینی لازم را نداشته است. مسئولان باید در مناطق بدمسیر و صعب‌العبور به منظور حفظ امنیت جان و سلامت معلمان، سرویس‌هایی را برای تردد فرهنگیان در نظر بگیرند و فکری به حال هزینه ایاب‌وذهاب بکنند.

,
,
,
,
,
,
, مشکات برین,
,
,
,
,




Image result for ‫مشکلات فرهنگیان زن در مناطق محروم‬‎

 

,
,
,
, Image result for ‫مشکلات فرهنگیان زن در مناطق محروم‬‎,
,
,

یک فرهنگی زن که متاهل است و دو فرزند دختری 3 ساله پسری 8 ساله دارد مشکلات خود را اینگونه بیان می کند: مسیر طولانی از منزل تا محل کار دردسر های زیادی به همراه دارد ، دو ساعت این مسیر هر روز صبح و دو ساعت نیز بعد از ظهر ها آدم را کلافه می کند، نبود سرویس برای معلم ها, تنها گذاشتن کودک سه سال خود , حقوق نا چیز که حتی  کفاف کرایه رفت و برگشت این مسیر را نمی دهد ، چند سال در شهرستان دور افتاده مشغول به خدمت اما هنوز به راه نزدیک محل زندگی منتقلم نکردند.

وی با گلایه از رعایت نشدن ضوابط و قوانین گفت: برخی از معلم ها به خاطر آشناهایی که در مجموعه آموزش و پرورش دارند به محلی که خودشان انتخاب کردند برای تدریس می روند و این ظلم در حق معلم هایی است که چندین سال در منطقه دور افتاده در حال خدمتیم.

معلمی دیگر که 14 سال از عمر خدمت خود را در مناطق محروم و عشایری گذرانده است در گفتگو با مشکات برین تاکید کرد: شاید مهم‌تر از هزینه ایاب‌و‌ذهاب، ضرورت آرامش فکری و تمدد اعصاب است که در اثر مشکلات مسافت محل خدمت و محل سکونت هر معلم را رنج می‌دهد.

وی گفت: خیلی خسته‌ام سه ماه تابستان را به جای استراحت و تجدید قوا برای سال جدید باید نگران شروع مدارس و اول مهر باشیم که  هر روز در هوای گرگ‌ومیش‌ صبح باید از منزل خارج شویم تا به سرویس برسیم و برخی از همکاران ما شیفت بعدازظهر هستند و در برگشت با مشکل روبه‌رو هستند.


م. ن فرهنگی که 14 سال در مناطق عشایر خدمت کرده است اظهار کرد: فرهنگی که بیش از 2 ساعت و نیم در مسیر رفت و برگشت باشد و در بسیاری از موارد دچار آسیبهای جسمی مثل دیسک کمر، آرتروز، استخوان و مفاصل درد و تنگی نخاع سوغات سالهای خدمت ما در مناطق محروم است.

وی گفت: متاسفانه سیاست بومی گزینی در به گارگیری نیروها اعمال نمی شود و فقط در بحث استخدام است در حالی که باید در موقع انتقالی دادن به نیروها هم این سیاست لحاظ شود.

معلمان زن مشکلات متعددی دارند که در اینجا تنها به چند نمونه از آن‌ها اشاره شد، مشکلاتی که مسئولین مربوطه بر آن واقف‌اند  و می دانند برای داشتن آینده‌ای روشن باید به معلمان که تعلیم و تربیت آینده‌سازان کشور را برعهده دارند، توجه بیشتری شود. علاوه بر این، معلمان زن غیر از رسالت اجتماعی خود، در خانه و در برابر اعضای خانواده نیز وظایف و رسالتی دارند که باید به آن بپردازند. امید است که با پیگیری‌های مسئولین مربوطه مشکلات معلمان زن رفع شود و شاهد امید و پویایی بیشتر در میان این اقشار باشیم.


انتهای پیام/م

,
,
,
,
, مشکات برین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه