logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عربستان در ایران برای موساد جاسوسی می کرد!

عربستان در ایران برای موساد جاسوسی می کرد!
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دستگاه‌های اطلاعاتی ما اسناد متعددی را پیرامون نقش سفارتخانه عربستان در کشورمان در جاسوسی از ایران در اختیار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن آصفری عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره نقشه سفرای عربستان به عنوان ماموران اطلاعاتی و جاسوسی که در کشورهایی که ماموریت دارند اظهارکرد: موضوع اقدام جاسوسی و امنیتی عربستان در کشور‌های مختلف یک واقعیت انکار‌ناپذیر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدحسن آصفری عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره نقشه سفرای عربستان به عنوان ماموران اطلاعاتی و جاسوسی که در کشورهایی که ماموریت دارند اظهارکرد: موضوع اقدام جاسوسی و امنیتی عربستان در کشور‌های مختلف یک واقعیت انکار‌ناپذیر است.,

 

,

 

,
وی افزود: مقامات اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران اسنادی را در اختیار دارند که مشخص می‌کند که زمانی که سفارتخانه عربستان در ایران فعال بود آمار نیروهایی که در این سفارتخانه حضور داشتند قابل قبول نبود و نشان می‌داد که آنها به غیر از کار دیپلماتیک اقدامات جاسوسی نیز انجام می‌دادند و اطلاعاتی را برای سازمان‌های جاسوسی به ویژه موساد تهیه می‌کردند که این موارد کاملا برای ما روشن بود.
,

 

,

 

,
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اسناد متعددی از جاسوسی عربستان در ایران از طریق سفارتخانه کشور در اختیار دستگاه‌های امنیتی ما قرار دارد اظهار کرد: عربستان در سفارتخانه‌ها خود به خصوص در کشورهای اروپایی به جای انجام کار دیپلماتیک اقدامات دیگری را انجام می‌دهد و در زمینه جذب جاسوس وارد عمل می‌شوند.
,

 

,

 

,
آصفری خاطرنشان کرد: حکام آل‌سعود امروز از طریق سفارتخانه‌های خود در سراسر جهان پول‌هایی را در اختیار برخی افراد شناخته شده و تندرو اسلامی برای پیاده کردن افکار وهابیگری در منطقه قرار می‌دهند.
,

 

,

 

,
وی با بیان اینکه عربستان امروز هزینه‌های زیادی را به منظور ترویج افکار وهابی در منطقه خرج می‌کند گفت: ما این موضوع را به وضوح می‌توانیم در جنگ بالکان، بلگراد و بوسنی هرزگوین مشاهده کنیم روندی که مردم این کشورها به خوبی از آن و نقش عربستان اطلاع دارند.
,

 

,

 

,
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: انجام اقدامات امنیتی و ترویج افکار وهابیت از اقدامات مستمر عربستان در خاک کشورهای دیگر در قالب دیپلماتیک است.
,

 

 

 

منبع:میزان

,

 

,

 

,

 

,

منبع:میزان

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه