تولید بیش از ۴۲ هزار تن گندم در خمین/ گندمکاران منتظر دریافت دسترنج خود هستند
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان خمین گفت: امسال بیش از ۴۲ هزار تن گندم در خمین تولید شده که نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدرضا جعفری رئیس جهاد کشاورزی شهرستان خمین در گفتگو با خبرنگار خمین نیوز با اشاره به افزایش تولید گندم در خمین گفت: امسال بیش از ۴۲ هزار تن گندم در خمین تولید شده است که نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خمین نیوز,وی اظهار کرد: از این مقدار گندم نیز بیش از ۳۸ هزار تن تحویل مراکز خرید گندم شهرستان شده است که گندمکاران منتظر دریافت وجوه خود هستند.
,جعفری ادامه داد: بارندگی مناسب در فصل بهار، استفاده از کودهای بیولوژیکی و همچنین مبارزه به موقع با آفات بویژه سن غلات و سرکشی کارشناسان کشاورزی از جمله عوامل مهم در افزایش تولید گندم بوده است.
,وی افزود: به دلیل خشکسالیهای اخیر از سال ۸۸ تا کنون افزایش سطح زیر کشت نداشتهایم و به دنبال غنی سازی و بالابردن کیفیت محصول هستیم.
,رئیس جهاد کشاورزی خمین بیان کرد: امسال نیز ۲ هزار تن جو توسط مراکز خرید شهرستان، از بهرهبرداران خریداری شده است.
,جعفری به آبیاری تحت فشار اشاره و تصریح کرد: کل اراضی آبی شهرستان خمین ۴۸ هزار هکتار است که از این مقدار ۸۵۰۰ هکتار به سیستمهای آبیاری تحت فشار تجهیز شده است.
,وی افزود: اکنون نیز ۱۸۰۰ هکتار از اراضی برای تجهیز ثبت نام شده است که منتظر تامین اعتبار هستیم.
,جعفری ادامه داد: مهمترین مشکل این طرح پراکندگی اراضی کشاورزی است که ۶۰ درصد از کل اراضی را شامل میشود و برای اجرای این طرح باید در ابتدا یکپارچه سازی شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه