در راستای مبارزه با بیماری‌ها دامی صورت گرفت؛

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت در ذبح دام و بیماریهای مشترک ویژه زنان عشایر باخرزی

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت در ذبح دام و بیماریهای مشترک ویژه زنان عشایر باخرزی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان باخرز از برگزاری کلاس آموزشی بهداشت در ذبح دام و بیماریهای مشترک ویژه زنان عشایر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سلام باخرز، محسن مهرآوران رئیس شبکه امپزشکی باخرز گفت:با توجه به خطر بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام، شبکه دامپزشکی باخرز اقدام به برگزاری یک دوره ی آموزشی با عنوان "بهداشت درذبح دام و بیماریهای مشترک" جهت زنان عشایر باخرزی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام باخرز,

وی همچنین افزود:آموزش زنان روستایی و عشایر با توجه به نقش محوری ایشان در خانواده، موجب ارتقا سطح آگاهی خانواده های روستایی و عشایر شده و به پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام نظیر تب کریمه کنگو و تب مالت که جزو مهمترین بیماریهای منطقه هستند کمک می نماید.

,

رئیس شبکه دامپزشکی باخرز همچنین اظهار داشت:در روز عید قربان کشتارگاه شهرستان به صورت تمام وقت و رایگان آماده ی خدمات رسانی به شهروندان بود و کارشناسان شبکه دامپزشکی باخرز ضمن حضور در کشتارگاه ، در سطح شهر اقدام به گشت زنی نموده و نکات بهداشتی را  در بازرسی های خودبه مردم عزیز گوشزد کردند.

,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه