رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه؛

آمریکا می‌خواست حکومت اردوغان را سرنگون کند/ باید ائتلاف روسی ایرانی با حضور تُرک‌ها تشکیل شود

آمریکا می‌خواست حکومت اردوغان را سرنگون کند/ باید ائتلاف روسی ایرانی با حضور تُرک‌ها تشکیل شود
ولادیمیر ژیرینفسکی، مدعی شد که در پشت پرده کودتای نافرجام ترکیه در 15 جولای، آمریکا قرار داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه ابراز داشت که متحد شدن آنکارا و مسکو در حالی که تنش هایی میان غرب با ترکیه و روسیه پیش آمده است، باعث قدرت یافتن دو کشور خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

ولادیمیر ژیرینفسکی با ادعای حضور آمریکا در پشت پرده طرح ریزی کودتای نافرجام 15 جولای در ترکیه، عنوان نمود که آمریکا بار دیگر با این رفتار خود سعی نمود تا ترکیه را از مسیر خود منحرف نماید.

,

وی با اشاره به حمایت روسیه از دولت ترکیه بعد از وقوع کودتا، بیان کرد که آمریکا با کودتایی گستاخ، قصد داشت حکومت اردوغان را سرنگون کند همانطور که در 4 کودتای پیشین اتفاق افتاد، ولی، کودتای پنجم موفق نبود چون که اردوغان لیدری قدرتمند است!

,

ژیرینفسکی با اشاره به این که روسیه به جای اهمیت به مرز شرق و غرب، باید به مرز شمال و جنوب تمرکز کند، پیشنهاد تشکیل ائتلافی از 5 کشور روسیه، ترکیه، ایران، سوریه و عراق را مطرح نمود.

,

 

,

انتهای پیام/م

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه