به جای تشکیل فراکسیون زاگرس نشینان، مطالبات حوزه نمایندگی را پیگیری کنید
سراسر زاگرس پیشکش شما،لطف کرده به حوزه نمایندگیتان برسید؛نمی خواهیم انرژیتان بیفتد، صرفا به مطالبات شهروندان کامیاران،سنندج و دیواندره برسید و بس.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهوخبر؛ همیشه جای سوال بوده که چرا نمایندگان کردستان عشق فراکسیون دارند وتا پایشان به مجلس باز می شود،در انواع و اقسام فراکسیون ملی و فراملی سر در می آورند، بدون آن که حتی پشیزی برای مردمان حوزه نمایندگیشان بیارزد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,اگر به یاد داشته باشید،نمایندگان پیشین و بخصوص دوره ششم مجلس، با بوق وکرنا تبلیغاتی فراوانی اعلام کردندکه فراکسیون نمایندگان مناطق کُردنشین را تشکیل داده اند، و حال بیش از دو دهه از این فراکسیون می گذرد و حتی نامی نیز از آن باقی نمانده است، چه برسد به آن که باقیاتی داشته باشد.جالب اینکه همین فراکسیون باعث شد نمایندگان بیشتر اصول گرای کردستان در ورطه اصلاح طلبی ظاهری افتاده و نان مردم را آجرکردند؛ سیل بیکاران مهاجر کُرد ازجمله دست آورد منفی این فراکسیون بود.
,در دوره قبل مجلس نیز نمایندگان استان کردستان که حتی عده ای از آنان سالی یکباربا هم سلام و علیکی نداشتند، به گاه و بیگاه در گوشه خلوتی از مجلس می نشستند و دم از فراکسیون می زدند؛ از هر فراکسیونی سردر می آوردند و آخرش برای مردم کردستان جز بی اعتباری در تقسیم بودجه و عدم توان در دفاع از حقوق مردم دستاورد دیگری نداشتند. وضعیت اسفبار بیکاری و نبود اعتبار برای گسترش زیرساخت های استان کردستان نمونه ای از این عدم توان است که عینیت آن متجسم است.
,اینک نیز یکی ازنمایندگان جدیدالورود هنوزپیچ وخم گالری های مجلس را یاد نگرفته، دم از تشکیل فراکسیون زاگرس نشینان می زند، گویا فراکسیون نمایندگان کُرد را کافی ندانسته، در پی فتح سرزمین های اطراف نیز برآمده است؛ که چنان کند رستم دستان نکرده است!
,جالب اینجاست همین نماینده محترم در جواب درخواست یکی از ادیبان شهر کامیاران برای رسیدگی به وضعیت فرهنگی استان و پیگیری مطالبات انجمن ادبی شیوا از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، چنان برخورد نامناسبی داشته که آن بنده خدا چند روزی است بیماری افسردگی گرفته، در منزل بستری شده است.
,وقتی که نماینده مجلس مردم کردستان در جواب درخواست فرهیخته ای برای پیگیری مطالبات فرهنگی حوزه انتخابیه اش، می گوید «چرا به تلفن شخصی من زنگ زده اید، بروید و درخواستتان را کتبی به دفتر من تحویل دهید»، دیگر وای به حال مردمان عادی و دلخسته سراسر زاگرس، که باید سال ها پشت گوشی تلفن معطل بمانند تا شاید ناسزائی از نماینده ای بشنوند.
,آقای نماینده، سراسر زاگرس پیشکش شما، لطف کرده به حوزه نمایندگیتان برسید، نمی خواهیم انرژیتان بیفتد، لطفا به مطالبات شهرهای کامیاران، سنندج و دیواندره برسید و بس.
,جناب آقای نماینده؛ آیا خبر دارید 6 ماه از سال گذشته، اما هنوز اعتبارات فرهنگی استان کردستان که در مجلس تحت عنوان بودجه سال 95 تصویب شده، پرداخت نشده است؟ شاید هم در آن نزدیکی های مجلس حضور ندارید و از همین حالا روستا به روستای کردستان را گشت می زنید تا برای دوره آینده برنامه ریزی بصری داشته باشید؛ قربانت بروم، مردم تصویر و دیدار شما را که نمی خواهند، دستاوردشما و دفاع از حقوق شهروندیشان را مطالبه می کنند.
,راستی خبر دارید هر روز گوشه ای از مرتع و جنگل مناطق زاگرس نشین در آتش می سوزد و اکوسیستم منطقه در حال نابودی است!؟
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه