logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دست کرم و بخشش مسئولین خیرین و نگاه نیازمندانه دانش آموزان بی بضاعت اردل

دست کرم و بخشش مسئولین خیرین و نگاه نیازمندانه دانش آموزان بی بضاعت اردل
مسئولین و خیرین شهرستان اردل در آستانه جشن عاطفه مهمان دانش آموزان نیازمند شدند و با اقدامی نیکوکارانه لوازم التحریر وهدایای نقدی به آنها اهدا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هفت چشمه، هر سال مهر ماه که می شود، جشنی مملو از عاطفه در سراسر کشور برگزار می شود تا امکان تحصیل برای دانش آموزان نیازمند برای این کودکان فراهم شود، امسال نیز این حرکت فرهنگی در شهرستان اردل با حضور خیرین و مسئولین اغاز شده و بار دیگر مهربانی و بخشش خود را به دانش آموزان نیازمند هدیه کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه,
, ,

فرماندار شهرستان اردل به همراه مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان صبح امروز در آستانه جشن عاطفه ها و اغاز سال تحصیلی از دانش آموزان نیازمند و بی سرپرست سرکشی کرده  و بسته ای لوازم التحریر،پوشاک و کارت های هدیه 200 هزارتومانی به آنها اهدا کردند.

محمد نوذری فرماندار شهرستان اردل در حاشیه این سرکشی ها در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه گفت:این حرکت فرهنگی نقطه آغازی برای حمایت از دانش آموزان بی بضاعت است و می تواند در ابعاد مختلف اجتماع نیز به منزله چتر حمایتی برای محرومان و نیازمندان جامعه باشد.

,
,
, هفت چشمه, .,
, ,

نوذری اظهار کرد: کار کمیته امداد مقدس و ارزشمند است و برخی فراخوان های این نهاد مانند جشن های رمضان و عاطفه ها، همبستگی ملی و فضای بانشاط عمومی را در جامعه ایجاد می کند.

, .,
, ,

وی با بیان اینکه جشن عاطفه ها در پیش رو است ادامه داد: مشارکت گسترده مردم در جشن عاطفه ها انگیزه خدمت رسانی را در خادمان ملت افزایش می دهد و همگان باید برای توسعه و تقویت زمینه های همبستگی و انسجام ملی تلاش کنیم.

نصرت الله موسایی مدیر کیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اردل در حاشیه این سرکشی های صورت گرفته در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه از خیرین و مسئولینی که در این زمینه حمایت کردند تشکر و قدردانی کرد و افزود:جشن عاطفه تا 10 مهر برپا می باشد وامیدواریم که خیرین و مردم  در این 10 روز با کمک های خیر خواهانه خود بتوانند مشکلی از دانش آموزان نیازمند این شهرستان را برطرف کنند.

, .,
,
,
, ,

موسایی بیان کرد: امیدواریم با همکاری خیرین شهرستان بتوانیم در راستای رفع نیاز های نیازمندان این شهرستان گام های بلندی برداریم تا بتوانیم شادی را به خانواده های این عزیزان هدیه کنیم.

انتهای پیام/570ه

, .,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه