مدیر کل اموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان:

استان سیستان و بلوچستان از لحاظ شاخص نیروی انسانی و فضای اموزشی از شاخص متوسط کشوری عقب است

استان سیستان و بلوچستان از لحاظ شاخص نیروی انسانی و فضای اموزشی از شاخص متوسط کشوری عقب است
مدیر کل آموزش و پرورش استان از عقب افتادگی شاخص های نیروی انسانی و فضای اموزشی در استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق  علیرضا نخعی، مدیر اداره آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان گفت: شاخص نیروی انسانی نسبت به متوسط کشور عقب است و برای جبران آن سهمیه ی ویژه استخدام برای استان سیستان و بلوچستان لحاظ شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,

وی ادامه داد: محور سال تحصیلی جدید ارتقای کیفیت آموزشی برای بهبود شاخص های کمی است.

,

نخعی همچنین خاطر نشان کرد: در سرانه ی فضای آموزشی با متوسط کشوری برای هر دانش اموز 2 متر فاصله داریم و برای پر کردن این شکاف مبلغ 6 هزار ملیارد ریال در بودجه اموزش و پرورش تعریف شده است.

,

وی در ادامه بیان کرد: منابع مالی برای بهبود شاخص سرانه ی فضای آموزشی  در مجموع برای 3 سال آینده در نظر گرفته شده است.

,

مدیر کل اداره آموزش و پرورش همچنین افزود: استان سیستان و بلوچستان از لحاظ شاخص ثبت نام دانش اموزان رتبه ی اول در کشور را دارد و ثبت نام 670 هزار دانش اموز و نوآموز تاکنون انجام شده و اماده ی حضور در کلاس درس هستند.

,

انتهای پیام 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه