انتقاد معاون فرماندار مهاباد از تعلل در برخورد با قلیان؛

تمامی تبعات جمع آوری قلیانسراها را به جان می خریم/ اماکن عرضه قلیان جمع آوری و پلمپ شوند

تمامی تبعات جمع آوری قلیانسراها را به جان می خریم/ اماکن عرضه قلیان جمع آوری و پلمپ شوند
معاون سیاسی فرمانداری ویژه مهاباد در ششمین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر این شهرستان از تعلل در برخورد با قلیان سراها و عرضه کنندگان قلیان انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اروم نیوز،ایرج شجاعی،  صبح امروز در ششمین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان ضمن اعلام نارضایتی از شیوه برخورد با قلیانسراهای مهاباد، خواهان رسیدگی سریع دستگاههای متولی در جمع آوری و پلمپ اماکن عرضه قلیان در این شهرستان شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی با بیان این مطلب که مراکز عرضه قلیان در مهاباد به مراتب از شهرهای همجوار کمتر است،تصریح کرد: کار جمع اوری قلیان سراهای مهاباد باید در بازه زمانی کوتاهی به پایان برسد.

,

معاون سیاسی فرمانداری ویژه مهاباد ضمن اشاره به دستور قاطع دادستانی مهاباد در خصوص جمع آوری و برخورد با عرضه کنندگان قلیان در بهمن ماه سال گذشته گفت: با توجه به تذکرات فراوانی که به گردانندگان مراکز عرضه قلیان در شهرستان داده شده است و تمهیداتی که برای پرداخت تسهیلات کم بهره بانکی به این افراد در نظر گرفته شده ،تمامی تبعات جمع اوری قلیان سراهای شهر را به جان می خریم، زیرا مردم از ما انتظار دارند این معضل زشت از سیمای شهر مهاباد زدوده شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه