دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان:
برگزاری جشن «مائده ولایت» در سطح شهر رشت/ بزرگداشت غدیر مانند عاشورا جهانی شود/ ظهور امام عصر منوط به درک پیام غدیر خم است
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان، گفت: اگر غدیر خم را جدی بگیریم تحقق ظهور امام زمان(عج) نزدیک تر خواهد بود زیرا ظهور امام عصر منوط به درک پیام غدیر خم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، حجت الاسلام سعید مهدوی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه یکی از مناسبت های بزرگ اجتماعی و دینی که نقش بسیار موثری در فرایند سعادت بشریت دارد عید غدیرخم است، اظهار کرد: اگر روز غدیر خم از بدو اعلام رسول الله در جامعه مسلمین بزرگ حفظ می شد با مصائب بزرگی همچون عاشورا روبرو نبودیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی با بیان اینکه اگر پیام غدیر بعنوان مهمترین پیام رسالت تمامی انبیا الهی زنده و پویا میماند امروز بشر با ظلم، بی عدالتی، فقر و فساد دست و پنجه نرم نمی کرد، گفت: پیام غدیر آنچنان که حضرت حق فرمود اکمال و کامل شدن اصل دین است و اتمام تمامی نعمت های الهی می باشد.
,دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان ادامه داد: اگر بشریت از همه نعمت های مادی و معنوی برخوردار گردند اما نعمت ولایت و امامت انسان کامل را نتوانند درک کنند تمامی این نعمت ها تبدیل به نقمت می گردد و فرصت سرمایه داری انسان به تهدید سرمایه سوزی و خسران او تبدیل می گردد.
,وی با بیان اینکه چون امر ولایت و امامت بسیار حساس است حسن ختام رسالت به اعلام ولایت امیرالمومنین (ع) منجر شد، تصریح کرد: اهل سنت پیامبر اگر بخواهند واقعا سنت پیامبر را احیا کنند باید سنت ولابت علی ابن ابی طالب(ع) را نیز مانند پیامبر خدا هرسال به بهانه عید قدیر تبلیغ نمایند.
,مهدوی افزود: شیعه واقعی کسی است که عید غدیر برای او روزی نو و نوروزی واقعی است و آنچنان که در متون دینی و روایی ما وارد شده است یکی از بزرگ ترین شعائر الهی عید غدیر است.
,وی ادامه داد: در متون روایی و مذهبی آداب روز عیدغدیر مانند، ثواب صدقه دادن و هدیه دادن وارد شده است که در این روز نسبت به روزهای دیگر به مراتب دارای ارزش و ثواب بیشتری است.
,مهدوی گفت: خواندن عقد اخوت و برادری در روز غدیر حکایت از این دارد که زیر سایه ولایت، وحدت حقیقی و همدلی واقعی تحقق می یابد .
,دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان ادامه داد: یکی از آداب شور آفرینی دینی و مذهبی که اتفاقا جزء شادی آفرینی های سبک اسلامی نیز می باشد و برای آن ثواب و اجر زیادی ذکر شده است اطعام در روز غدیر خم می باشد بطوریکه امام رضا(ع) فرمودند هرکس در روز عیدغدیر یک فرد مومن را اطعام فرماید مثل این است که تمام انبیاء و مرسلین را اطعام فرموده است.
,وی گفت: ستاد مردمی بزرگداشت غدیر خم تحت عنوان «مائده ولایت» جهت شور آفرینی های مؤمنانه، اسلامی، دینی و ایرانی به پذیرایی عمومی ارادتمندان به اهل بیت عصمت و طهارت در روز غدیر می پردازد.
,دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان افزود: با مشارکت مردمی و جمع آوری نذورات خیّرین مؤمن در شهرستان رشت حداقل 30 تا 40هزار نفر در روز و شب غدیر خم توسط تعدادی از مجموعه های مردمی و هیات های مذهبی و برخی از مساجد سطح شهر موجب بهره مندی مردم از آثار غذای نذری و تبرکی می شوند.
,وی تصریح کرد: هدف از اطعام های عمومی، جشن ها، سرورها و شور آفرینی به سبک دینی، احیای نهضت وقف، نذر، حفظ شعائر دینی و بهره مندی عموم مردم از آثار وضعی غذاهای تبرکی و مبارزه با هجمه وهابیت با احیا و اشائه توزیع غذای تبرکی است.
,دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان گفت: وهایبت با ایجاد شبه، اصل توسل و تبرک به اهل بیت(ع) را زیر سؤال می برند لذا برای مبارزه با وهابیت باید بر تبرک و توسل بیشتر به مقام اهل بیت(ع) اصرار داشت.
,وی ادامه داد: ما باید در بزرگداشت مقام و توسل به امیرالمومنین (ع) چنان تلاش کنیم که همچون عاشورا که ارامنه موکب عزاداری امام حسین(ع) برقرار می کنند در عید غدیر نیز ارامنه حق دوست، پاک نهاد و عدالت خواه ایران محافل سرور در جهت ارج گذاری به مقام مولا برقرار نمایند.
,وی با بیان اینکه نباید این مناسک و مناسبات مذهبی را درست کم گرفت، گفت: می توان با اظهار ارادت ها در مناسبت های مذهبی جامعه را پایدار و پویا نگهداشت.
,دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان گفت: اگر غدیر خم را جدی بگیریم تحقق ظهور امام زمان(عج) نزدیک تر خواهد بود زیرا ظهور امام عصر منوط به درک پیام غدیر خم است.
,وی با بیان اینکه اگر مردم یک جامعه غدیر خم را بزرگ بدارند خود نشانه ای برای پذیرش ولایت مطلق خدا خواهد بود، افزود: آنچنان که اربعین حسینی در سال های اخیر با شکوه جهانی برگزار می شود امید است غدیر خم نیز با شکوه و جلوه جهانی برگزار شود.
,مهدوی با بیان اینکه این امر منوط به همت همه شیعیان و ارادتمندان امیرالمومنین(ع) در جهان است، گفت: ارادتمندان امیرالمومنین (ع) فقط مختص به جامعه شیعیان نیستند بلکه هر انسان آزاده، عدالت خواه، پاک نهاد و حقیقت دوست نیز جزء ارادتمندان به مولایمان علی ابن ابی طالب است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه