logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آلمان سفیر مصر در برلین را فراخواند

آلمان سفیر مصر در برلین را فراخواند
وزارت خارجه آلمان در پی صدور احکام اعدام علیه اعضا و طرفداران جمعیت اخوان المسلمین و در اعتراض به احکام دستگاه قضایی این کشور علیه طرفداران مرسی، سفیر مصر در برلین را خواستار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق،  پایگاه خبری "الحیاه" گزارش داد وزارت خارجه آلمان روز سه شنبه در پی صدور احکام قضایی مصر علیه اعضای اخوان المسلمین، سفیر این کشور در برلین را فراخواند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وزارت خارجه آلمان در بیانیه ای اعلام کرد که "ولکمار وینزیل"، هماهنگ کننده امور خاورمیانه وزارت خارجه ضمن ارسال"پیام فوری" به محمد حجازی، سفیر مصر در برلین در آن از دستگاه قضایی مصر خواست تا این احکام را لغو کند و به متهمان این اجازه داده شود که در یک دادگاه عادلانه محاکمه شوند.

"فرانک والتر اشتاین مایر"، وزیر امور خارجه آلمان نیز روز گذشته در بیانیه ای صدور احکام اعدام دسته جمعی علیه اخوان المسلمین مصر را محکوم کرد و این احکام را کاری بیهوده توصیف کرد و خواستار برگزاری دادگاه منصفانه برای متهمان شد.

دبیر کل سازمان ملل متحد نیز از اعلام هشدار این سازمان در خصوص صدور حکم اعدام دسته جمعی برای اعضای اخوان المسلمین خبر داد و آن را محکوم کرد.

دادگاه جنائی مصر روز دوشنبه حکم اعدام 37 حامی اخوان المسلمین را تأیید کرد و 491 نفر دیگر به حبس ابد محکوم شدند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه