عضو آکادمی علوم جمهوری آذربایجان؛

کریمی مراغه ای شاعر محدودیت هاست/ اشعار وی لیریک است/ارومیه مهد تمدن، فرهنگ و شهرنشینی

کریمی مراغه ای شاعر محدودیت هاست/ اشعار وی لیریک است/ارومیه مهد تمدن، فرهنگ و شهرنشینی
عضو آکادمی علوم آذربایجان در کنگره ملی نکوداشت استاد کریمی مراغه ای گفت: کریمی حتی در دورانی که در زمان پیش از انقلاب برای زبان ترکی محدودیتهایی ایجاد کرده بودند نوشت و اشعارش را ماندگار کرد و در محدودیت ها رشد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت خبری اروم نیوز، پروانه محمدلی در کنگره ملی نکوداشت استاد میرزا حسین کریمی مراغه ای اظهار کرد: کریمی مراغه ای از شاعران مشهور معاصر است و شعرهای وی در سال 1945 در کتابهای درسی مدارس جمهوری آذربایجان به چاپ رسیده است.

وی افزود: پدر وی سرگذشتی مشابه با میرزاعلی اکبر صابر  از شاعران و طنزپردازان مشهور داشته است.

عضو انستیتو ادبیات آکادمی علوم آذربایجان گفت: چه خوب است که دعای خیر برای کریمی مراغه ای را استاد شهریار گفته است.

وی ادامه داد: بیشتر افرادی که  بر روی اشعار وی تحقیق می کنند از بانوان محقق هستند و این نشانگر لیریک بودن اشعار وی نیز است، چرا که بانوان روحیه ای لطیف دارند.

محمدلی تصریح کرد: وی شاعری چند بعدی است و در همه انواع ادبیات آثاری دارد و حتی در دورانی که در زمان پیش از انقلاب برای زبان ترکی محدودیتهایی ایجاد کرده بودند کریمی نوشت و اشعارش را ماندگار کرد وی در محدودیت ها رشد کرد.

عضو آکادمی علوم جمهوری آذربایجان با بیان اینکه ارومیه مهد تمدن، فرهنگ و شهرنشینی است، خاطرنشان کرد: معنویات در این دیار پابرجاست و علاقه به ادبیات را به وفور می توان مشاهده کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , اروم نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه