فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان:
انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر فرهنگ نورانی غدیر و عاشورا به پیروزی و ثبات رسید
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از فرهنگ نورانی غدیر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامعلی ابوحمزه در گفتگو با "نافع" افزود: غدیر درواقع تجلی حرکت انبیا به ویژه پیامبر اکرم(ص) بود و اگر رقم نمی خورد؛ این مسیر ناقص و ابتر می ماند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی اظهار کرد: هرچند افراد و اشخاص مخالف اسلام نگذاشتند فرمایشات رسول اکرم(ص) در عید غدیر مبنی بر امامت و ولایت امیرالمؤمنین(ع) محقق شود، اما این مسیر نورانی در طول قرن ها تداوم یافته است.
,سردار ابوحمزه با تأکید بر پاسداشت عید غدیر که عیدا... الاکبر نامگذاری شده، خاطرنشان کرد: شناخت اهداف و فرهنگ غدیر از نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا مهدویت برگرفته از عاشورا و عاشورا برگرفته از غدیر و غدیر برگرفته از بعثت نبی اکرم(ص) است.
,وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران نیز برگرفته از فرهنگ نورانی غدیر، بعثت، عاشورا و مهدویت است و 38 سال است که در این مسیر نورانی قدم بر می دارد.
,پایان پیام/
,]
ارسال دیدگاه