رئیس اداره آموزش و پرورش جرقویه علیا:

عملیات ساختمان هنرستان حسن آباد بعد از چند سال وقفه از سر گرفته می شود

عملیات ساختمان هنرستان حسن آباد بعد از چند سال وقفه از سر گرفته می شود
رئیس اداره اموزش و پرورش جرقویه علیا از راه اندازی هنرستان کار و دانش حسن اباد بعد از رهایی چندین ساله و همچنین برگزاری جشن بازگشایی مدارس در اولین روز مهر ماه با پیاده روی خانوادگی به همراه دانش اموزان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در آستانه بازگشایی مدارس رئیس اداره اموزش و پرورش منطقه جرقویه علیا در گفتگو با خبرنگار اصفهان شرق، آخرین وضعیت آمادگی مدارس منطقه در استقبال از ماه مهر را در قالب برنامه ها، اقدامات، کاستی ها و برخی مشکلات این گونه تشریح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

ـ وضیعت پوشش تحصیلی در منطقه جرقویه علیا چگونه است و چه اقداماتی برای بالا بردن این وضعیت و کاهش ترک تحصیل انجام داده اید؟

, ـ وضیعت پوشش تحصیلی در منطقه جرقویه علیا چگونه است و چه اقداماتی برای بالا بردن این وضعیت و کاهش ترک تحصیل انجام داده اید؟, ـ وضیعت پوشش تحصیلی در منطقه جرقویه علیا چگونه است و چه اقداماتی برای بالا بردن این وضعیت و کاهش ترک تحصیل انجام داده اید؟,

پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی صد در صد است و در پیش دبستانی با تشکیل دوره یک ماهه در تابستان برای ۱۱ نفر بازمانده از این دوره، پوشش دروه ابتدایی ۱۰۰ درصد رسیده است در دوره متوسطه اول این پوشش ۱۰۰ درصد و در متوسطه دوم ۹۵ درصد می باشد.

,

برای کاهش ترک تحصیل اقدامات گوناگونی از جمله تشکیل دبستان حتی با ۲ نفر دانش آموز، ایجاد سرویس ایاب و ذهاب برای دانش آموزان، تنوع بخشیدن به رشته های کار و دانش، کمک های مالی به دانش آموزان بی بضاعت، پیگیری مشاوره ای برای دانش آموزان با مشکلات خاص و … انجام شده است.

,

ـ در زمینه هوشمند سازی مدارس چه اقداماتی انجام داده اید؟ چند درصد از مدارس منطقه هوشمند هست؟

, ـ در زمینه هوشمند سازی مدارس چه اقداماتی انجام داده اید؟ چند درصد از مدارس منطقه هوشمند هست؟, ـ در زمینه هوشمند سازی مدارس چه اقداماتی انجام داده اید؟ چند درصد از مدارس منطقه هوشمند هست؟,

اگر منظور از هوشمند سازی تجهیز مدرسه به «برد هوشمند» باشد باید گفت اکثر قریب به اتفاق مدارس از این وسیله برخوردار هستند و در تمام مدارس دیتاشو وجود دارد. حتی بعضی از مدارس تمام کلاسها دارای دیتاشو می باشند و پایه های ششم ابتدایی در منطقه همگی از برد هوشمند و دیتاشو استفاده می کنند.البته برای هوشمند سازی به معنای واقعی مولفه های دیگری وجود دارد که تا دستیابی به انها فاصله زیادی وجود دارد که امید واریم با توجه مسئولین این مشکل در سطح کشور حل شود.

,

ـ وضعیت پروژه های عمرانی و نوسازی مدارس در سطح منطقه چگونه است و چه تعداد مدارس نوسازی شده است؟

, ـ وضعیت پروژه های عمرانی و نوسازی مدارس در سطح منطقه چگونه است و چه تعداد مدارس نوسازی شده است؟, ـ وضعیت پروژه های عمرانی و نوسازی مدارس در سطح منطقه چگونه است و چه تعداد مدارس نوسازی شده است؟,

با پیگیری های جدی خوشبختانه هنرستان کار و دانش حسن آباد که چندین سال رها شده بود عملیات تکمیلی ان مجددا شروع شده و طی ماه های اینده به بهره برداری خواهد رسید. مدرسه فاطمه الزهرا که به دلیل مشکلات فنی و عمرانی تعطیل شده بود با انجام تعمیرات قابل بهره برداری شده است. سیستم گرمایشی در ۴۰ درصد مدارس انجام شده است و در سایر مدارس به زودی انجام خواهد شدتعمیرات جزیی شامل ایزوگام، تعمیر سرویس های بهداشتی و تعویض لوله های فرسوده و رنگ آمیزی در حدود ۶۰ درصد در مدارس انجام شده است.

,

ـ موفقیت اموزش و پرورش جرقویه علیا در سال گذشته در چه زمینه هایی بوده است و دلایل موفقیت را در چه می بینید؟

, ـ موفقیت اموزش و پرورش جرقویه علیا در سال گذشته در چه زمینه هایی بوده است و دلایل موفقیت را در چه می بینید؟, ـ موفقیت اموزش و پرورش جرقویه علیا در سال گذشته در چه زمینه هایی بوده است و دلایل موفقیت را در چه می بینید؟,

عمده موفقیت در ارتقاء کیفیت در مسائل آموزشی و پرورشی به صورتی که شاهد رتبه های چشمگیری در سطح استان بوده ایم که جزیئات از حوصله این گفتگو خارج است. دلیل این موفقیت برنامه ریزی و پیگیری همکاران محترم در اداره و مدیران و دبیران و اموزگاران در مدارس بوده است اگر به دنبال برنامه ریزی ها پیگیری و تلاش باشد دستیابی به موفقیت در هر امری ممکن است.

,

ـ در مورد وضعت پوشش لباس و لوازم التحریر چه اقداماتی انجام داده اید؟

, ـ در مورد وضعت پوشش لباس و لوازم التحریر چه اقداماتی انجام داده اید؟, ـ در مورد وضعت پوشش لباس و لوازم التحریر چه اقداماتی انجام داده اید؟,

در رابطه با توزیع لوازم التحریر با کمک موسسه خیریه نیکان کلیه دانش آموزان در روستاهای رامشه اسفنداران، حارث اباد، احمد اباد، فیض اباد، مبارکه و اسد اباد رایگان دریافت نموده اند. با همت خیرین دیگر جمع زیادی از دانش آموزان در شهر حسن آباد و روستاهای مجاور لوازم التحریر دریافت کرده اند.

,

در خصوص پوشاک کمک ها جزیی بوده ولی با کمک اولیای دانش آموزان فرم های متحد شکل با نظر مدیران مدارس تهیه شده است.

,

ـ در مورد پروژه مهر و امادگی مدارس برای ماه مهر چه اقداماتی انجام شده است؟

, ـ در مورد پروژه مهر و امادگی مدارس برای ماه مهر چه اقداماتی انجام شده است؟, ـ در مورد پروژه مهر و امادگی مدارس برای ماه مهر چه اقداماتی انجام شده است؟,

با تشکیل ستاد پروژه مهر در اداره و مدارس و بازدید های مکرر و تلاش مدیران محترم همه مدارس برای بازگشایی با سطح آمادگی لازم برخوردارند. البته در این زمینه مشکلات جزیی از جمله مشکل تامین نیروی تخصصی در برخی از مدارس شاید وجود داشته باشد که با پیگیری های انجام شده انشا الله به زودی مرتفع خواهد شد.

,

ـ وضعیت قبولی دانش آموزان در کنکور سراسری چگونه بود؟

, ـ وضعیت قبولی دانش آموزان در کنکور سراسری چگونه بود؟, ـ وضعیت قبولی دانش آموزان در کنکور سراسری چگونه بود؟,

متاسفانه به دلیل کمبود نیروی تخصصی در منطقه ، نبود کلاسهای کنکور و تست و محرومیتهای خاص وضع کنکور رضایت بخش نیست و رتبه ها ی کسب شده چشمگیر نبوده است و از دانش آموزان مستعد و با هوش این منطقه انتظار بیشتری می باشد.

,

ـ در خصوص رشته های کار و دانش منطقه بفرمایید:

, ـ در خصوص رشته های کار و دانش منطقه بفرمایید:, ـ در خصوص رشته های کار و دانش منطقه بفرمایید:,

در منطقه ما با وجود محرومیتهای زیاد و بعد مسافت با مرکز استان رشته هایی را با پیگیری های زیاد راه اندازی کردیم از جمله: نقشه کشی ساختمان، برق ساختمان، خیاطی دوخت های تزیئنی، گرافیک کامپیوتری ، حسابداری مالی، عکاسی دیجیتالی، تاسیسات بهداشتی ساختمان

,

مشکلات اساسی منطقه جرقویه علیا از نظر شما چیست؟

, , مشکلات اساسی منطقه جرقویه علیا از نظر شما چیست؟, مشکلات اساسی منطقه جرقویه علیا از نظر شما چیست؟,

ـ کمبود نیروی تخصی خصوصا در قسمت خواهران در دروس علوم پایه

,

ـ با توجه به حذف پست راننده در ادارات مسئله ایاب و ذهاب دانش آموزان به دلیل پراکندگی منطقه

,

ـ کمبود سرانه مدارس و محرومیت بالای منطقه

,

ـ لزوم جذب نیروی بومی به معنای واقعی از بین فارغ التحصیلان منطقه و….

,

در مورد روز اول مهر و زنگ مهر برنامه ای دارید؟

, در مورد روز اول مهر و زنگ مهر برنامه ای دارید؟, در مورد روز اول مهر و زنگ مهر برنامه ای دارید؟,

جشن بازگشایی روز اول مهر به صورت پیاده روی خانواده ها و دانش آموزان در شهر حسن آباد و رامشه اسفنداران دستجرد و کمال آباد با همکاری شوراهای اسلامی ، دهیاران، شهرداری و بسیج انجام خواهد شد و در این مراسم  هفته دفاع مقدس و جشن عید سعید غدیر گرامی داشته خواهد شد.

,

و روز سوم مهر مدارس به صورت رسمی کار خود را اغاز خواهند کرد و زنگ مهر به صورت نمادین با حضور مسئولین بخش در مدارس نور ودانش شهر حسن آباد و شهید آزوغ رامشه به صدا در خواهد آمد.

,

حرف اخر شما:

, حرف اخر شما:, حرف اخر شما:,

در پایان از همکاری خوب مدیران مدارس، کارشناسان ادراه، دبیران و اموزگاران منطقه، و همیاری و همدلی بخشدارمنطقه جرقویه علیا و شهردارشهر حسن آباد، اعضای شورا های اسلامی شهر و روستا، دهیاران و سایر ادارات و ارگانهای مستقر در بخش تقدیر و تشکر می نمایم همچنین از عنایات ویژه مسئولین در اداره کل اموزش و پرورش استان اصفهان به این بخش صمیمانه تشکر می نمایم و سال تحصیلی پر باری را برای دانش آموزان و همکاران از خداوند متعال آرزو دارم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه