تاکید معاون استاندار اردبیل بر راه‌ اندازی اتاق گردشگری در استان

تاکید معاون استاندار اردبیل بر راه‌ اندازی اتاق گردشگری در استان
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل، ایجاد اتاق گردشگری در استان اردبیل را با توجه به ظرفیت‍ها و قابلیت‌های حوزه گردشگری این استان، ضروری دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانه علی آذرنژاد در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در محل استانداری اردبیل، با توجه به ظرفیت‌های عظیم حوزه گردشگری در استان اردبیل، بر ضرورت بررسی و در صورت لزوم راه اندازی اتاق گردشگری در این استان تاکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه,

وی افزود: کمیسیونی در اتاق بازرگانی با عنوانی مشابه وجود دارد که باید مسایل حوزه گردشگری موجود بین دولت و بخش خصوصی در آن طرح و بررسی شود.

,

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل جذب گردشگران خارجی را یکی از ظرفیت‌های این خطه عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه استان اردبیل 382 کیلومتر مرز مشترک با جمهوری آذربایجان دارد سالانه تعداد قابل توجهی از اتباع این کشور وارد ایران می‌شوند لذا سفیر جدید ایران در باکو باید از این فرصت در جهت رونق گردشگری استفاده کند و گام های موثری در این راستا بردارد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه