رضا شایسته:

شهرداری به کارگاه های غیرمجاز ایرین مجوز ساخت و ساز داده و باید پاسخگوی تخلفات آنها باشد/ دلیل تصویب نشدن طرح جامع مدیریت پسماند در اسلامشهر کوتاهی شهرداری است

شهرداری به کارگاه های غیرمجاز ایرین مجوز ساخت و ساز داده و باید پاسخگوی تخلفات آنها باشد/ دلیل تصویب نشدن طرح جامع مدیریت پسماند در اسلامشهر کوتاهی شهرداری است
رییس اداره محیط زیست اسلامشهر گفت: درحال حاضر بحث پسماندهای روستای ایرین مطرح شده است که این موضوع برعهده شهرداری است چراکه طبق ماده هفت قانون مدیریت پسماند مصوب سال ۱۳۸۳ مدیریت اجرایی پسماندها در شهرها بر عهده شهرداری ها و در ورستاها بر عهده بخشداری ها و دهیاری ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رضا شایسته رییس اداره محیط زیست اسلامشهر در گفت و گو با اسلامشهرخبر در واکنش به گزارش اسلامشهرخبر(گزارش را اینجا مشاهده کنید) در رابطه با سوزاندن زباله های کارگاه ها در حریم روستای ایرین و همچنین گفت و گوی اسلامشهرخبر با شهردار اسلامشهر(برای مشاهده گفت و گو اینجا کلیک کنید)اظهار داشت: در آن منطقه نزدیک به ۱۰۰ کارگاه درحال فعالیت هستند که هیچ کدام از آنها از ما مجوز ندارند و همگی به صورت غیرمجاز فعالیت می کنند؛ حال سوالی که پیش می آید این است که آن کارگاه ها چگونه ساخته شده اند؛ مگر غیر از این است که شهرداری مجوز ساخت آن کارگاه ها را داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهرخبر, اینجا, اینجا,

وی تصریح کرد: درحال حاضر بحث پسماندهای آن روستا مطرح شده است که این موضوع برعهده شهرداری است چراکه طبق ماده هفت قانون مدیریت پسماند مصوب سال ۱۳۸۳ مدیریت اجرایی پسماندها در شهرها بر عهده شهرداری ها و در روستاها بر عهده بخشداری ها و دهیاری ها است.

,

شایسته در ادامه گفت: کلیه عملیات مربوط به پسماند از جمله جمع آوری، حمل و نقل و نگهداری پسماندها بر عهده مدیریت اجرایی پسماند است و محیط زیست طبق ماده ۲۳ قانون مدیریت پسماند وظیفه نظارت بر حسن اجرای مسئولیت را برعهده دارد؛ در این روستا هم این قضیه مطرح است که چرا نباید پسماندها جمع آوری شود که بعدها صاحبان آن مشاغل اقدام به سوزاندن آنها کنند.

,

رییس اداره محیط زیست اسلامشهر عنوان کرد: بسیاری از این مشکلات به دلیل تصویب نشدن طرح جامع مدیریت پسماند در اسلامشهر است؛ دلیل تصویب نشدن این طرح در شهرستان نیز کوتاهی شهرداری است. طبق ماده چهار آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند باید تا پایان سال ۹۲ در شهرهای زیر یک میلیون نفر طرح جامع مدیریت پسماند تصویب می شد که شهرداری اسلامشهر به این وظیفه خود عمل نکرده است.

,

وی تصریح کرد: این کار درستی نیست که ما در شرایطی که می توانیم با روش های نوین زباله های شهرمان را تبدیل به انرژی کنیم آنها را به شهرهای دیگر ببریم.

,

شایسته در پایان تاکید کرد: شهرداری در بحث پسماند وظیفه شناسایی و برخورد دارد و در این بین پس از اقدامات آنها؛ در صورت معرفی واحدهای متخلف از سوی شهرداری به محیط زیست ما این تخلفات را به دادستان منتقل خواهیم کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه