نفوذ دشمن، سبب نفاق میان مسلمانان/دفاع فرهنگی همچنان ادامه دارد
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی بیان کرد: نفوذ دشمن تا جایی رسیده که آل سعود، حج را بر گروهی از مسلمانان ممنوع می کند و این یعنی نفاق بین مسلمانان و دشمن نیز از این نفاق نتیجه می گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، همزمان با اولین روز هفته گرامیداشت دفاع مقدس صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان شازند با حضور مسئولان شهرستانی و بسیجیان در محل ناحیه مقاومت بسیج شازند برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,حجت الاسلام حسینی اراکی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در این مراسم گفت: اگر در مقابل دفاع خودمان، اهداف دشمن را رصد کنیم به یقین می توان گفت دفاع ما مقدس بوده چرا که هدف مقدس بوده است.
,وی با بیان اینکه دشمن برای رسیدن به اهدافش هرکاری می کند افزود: کسی که دارای بصیرت و حکمت و به دنبال جامه عمل پوشاندن به فرامین ولایت است باید سه معرفت خداشناسی، جهان شناسی و خودشناسی در او وجود داشته باشد.
,مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای منطقه در این برهه از زمان آرامش ندارند اظهار کرد: برخی سران عرب همچون سعودی ها بویی از اسلام نبرده اند چرا که پول خود را برای کشتار انسان ها خرج می کنند.
,,

, ,
حسینی اراکی با بیان اینکه دفاع همچنان ادامه دارد ادامه داد: امروز دفاع مقدس وارد عرصه دیگری شده و دفاع فرهنگی که درحال حاضر داریم بهای بیشتری از دفاع در جنگ تحمیلی دارد.
,وی با بیان اینکه دشمن با شبهه افکنی در حال نفوذ به خانواده ها و از هم گسیختن آن است اضافه کرد: امروز نفوذ فرهنگی دشمن به جایی رسیده که ۲ هزار کانال مجازی، ۴۰۰ شبکه علیه ادیان و مذاهب وعلیه اهداف مقدس دین و نظام ما فعالیت می کنند و همچنین ۲۵۰ شبکه کودک و نوجوان روی اذهان کودکان کار می کنند.
,مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: دشمن حتی در تهیه اقلام و لوازم التحریر و ... نیز نفوذ کرده اما ما غافلیم.
,حسینی اراکی بیان کرد: نفوذ دشمن تا جایی رسیده که آل سعود، حج را بر گروهی از مسلمانان ممنوع می کند و این یعنی نفاق بین مسلمانان و دشمن نیز از این نفاق نتیجه می گیرد.
,وی با اشاره به اینکه امروز نباید بگذاریم ولایت غریب بماند یادآور شد: یکی از راه های نفوذ دشمن این است که خودش را خودی نشان می دهد که یاران ولایت باید حواسشان به این موضوع باشد.
,در پایان به تعدادی از مسئولین شهرستان که در برپایی بیمارستان صحرایی شهدای بخش زالیان اهتمام داشتند با اهدا لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه