نمایشگاه «مهر درخشان» مقدمه‌ای برای حمایت از تولید داخلی شد؛

«خانواده ایرانی، تولید ایرانی و خانه ایرانی» در مسیر نمایشگاه بین المللی مشهد

«خانواده ایرانی، تولید ایرانی و خانه ایرانی» در مسیر نمایشگاه بین المللی مشهد
نمایشگاه «خانواده ایرانی، تولید ایرانی و خانه ایرانی» به زودی با هدف حمایت از کالا‌های ساخت ایران در مشهد برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، چندی پیش بود که نمایشگاه «مهر درخشان» با هدف حمایت از تولید داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی در جوار بارگاه منور رضوی راه اندازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,

 

,

این نمایشگاه به همت آستان قدس رضوی پایه گذاری شده بود که با استقبال چشم گیر مردم مواجه شد؛ برپایی اینگونه نمایشگاه‌ها علاوه بر اینکه از تولید کننده داخلی حمایت می‌کند، ضرورت حمایت از اجماس داخلی را نیز به مردم یادآور می‌شود.

,

 

,

حال در اقدامی قابل تحسین از جانب نمایشگاه بین المللی مشهد، بناست نمایشگاهی تحت عنوان «خانواده ایرانی، تولید ایرانی، خانه ایرانی» راه اندازی شود.

,

 

,

از چند روز گذشته ثبت نام غرفه‌های نمایشگاه با تعرفه ویژه برای محصولات ساخت ایران آغاز شده است.

,

 

,

در این نمایشگاه از کالا‌ها و محصولاتی همچون تولیدات و هنر‌های خانگی، لوازم خانگی، پلاستیک جات، بلور و شیشه، پوشاک، کیف، کفش، لوستر و روشنایی، سرویس خواب و آشپزخانه، مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی، شوینده، محصولات فرهنگی، اسباب بازی، سرویس چوب، مبلمان، فرش،موکت و پرده ثبت نام برای واگذاری غرفه به عمل می‌آید.

,

 

,

آخرین مهلت ثبت نام غرفه برای این نمایشگاه پنجم مهر است.

,

 

,

نمایشگاه «خانواده ایرانی، تولید ایرانی و خانه ایرانی» از ۱۳ تا ۱۸ مهر ماه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد برپا می‌شود.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه