با نزدیک شدن به روز همهپرسی تغییر قانون اساسی؛
جمهوری آذربایجان از ناظران بین المللی دعوت کرد/ نماینده مجمع پارلمانی شورای اروپا در راهِ باکو
با نزدیک شدن به روز همه پرسی در تاریخ 26 سپتامبر، دولت آذربایجان از مجمع پارلمانی شورای اروپا هیات ناظر بر رفراندم درخواست نموده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، با درخواست دولت جمهوری آذربایجان برای حضور ناظران بین المللی در همه پرسی روز 26 سپتامبر در این کشور، مجمع پارلمانی شورای اروپا در پاسخ به این درخواست هیات ناظران خود را به باکو خواهد فرستاد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,این هیات ناظر به رهبری الکساندر نیکلوسکی نماینده ویژه در مقدونیه، راهی پایتخت آذربایجان خواهد شد.
,گفتنی است، طرح تغییر در قانون اساسی کشور در 18 ژوئیه 2016 توسط رئیس جمهور علی اف به دادگاه قانون اساسی ارائه شده است.
,همچنین قابل ذکر است، در این تغییرات پیشنهادی مدت زمان ریاست جمهوری در آذربایجان از 5 سال به 7 سال افزایش خواهد یافت و نیز محدودیت سن برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری نیز لغو می شود.
,البته ایجاد " انستیتو معاون ریاست جمهوری " اصلی ترین تغییر پیشنهادی در قانون اساسی عنوان می شود.
,خاطر نشان می کنیم، حق امضای توافقنامه های بین المللی، اختیارات و مسئولیت های شهرداری و قوانین انحلال مجلس از دیگر تغییرات پیشنهادی در قانون اساسی آذربایجان خواهد بود.
]
ارسال دیدگاه