logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فیفا: هیچ کس نمی‌توانست پیروزی ایران را باور کند

فیفا: هیچ کس نمی‌توانست پیروزی ایران را باور کند
سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال در گزارشی گفت: برد تیم ملی فوتسال ایران همه را متحیر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم ملی فوتسال کشورمان بامداد امروز (پنجشنبه) دست به کار بزرگی زد و موفق شد در ضربات پنالتی، پرافتخارترین تیم فوتسال جهان یعنی برزیل را شکست دهد. سایت رسمی فیفا درباره این دیدار گزارشی نوشته در زیر آن را می‌خوانید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ایران با شکست تیم رده نخست فوتسال جهان، فوتسال جهان را متحیر کرد. این درحالی بود که به نظر نمی‌رسید این بازی چندان رقابتی شود و برزیل می‌تواند راحت ایران را شکست دهد. در سالن کولیسئو بیسنتناریو، هیچ‌کس نمی‌توانست اتفاقی را که با چشمان خود دیده بود باور کند. پس از تساوی 4 - 4 دو تیم و در پایان ضربات پنالتی، این برزیل بود که باید به خانه برود. بیشتر از آن، هیچ‌کس نمی‌توانست باور کند که این بازی، پایان عمر ورزشی فالکائو با لباس زرد سلسائو است. این اتفاق نباید اینگونه رخ می‌داد. قرار بود فالکائو در جام جهانی فوتسال کارش را ادامه می‌داد.

,

بازیکنان تیم ایران در پایان به سمت فالکائو رفتند تا با او وداع کنند، سپس او را به بالا انداختند، به خاطر گل‌هایی که در فوتسال زده و نقشی که از خود در فوتسال به جای گذاشته است. فالکائو در این بازی سه گل از چهار گل تیمش را به ثمر رساند و استعداد خود را در گلزنی به خوبی نشان داد. این بازیکن که با گلزنی مقابل موزامبیک رکورد گلزنی‌اش را در جام جهانی تثبیت کرد، اکنون این تعداد را به عدد 48 رسانده است. او همچنین در مجموع پنج جام جهانی، 34 بار با پیراهن برزیل به میدان رفته است. شکست همیشه برای یک قهرمان سخت است.

,

سرجیو سرمربی برزیل درباره فالکائو می‌گوید: فالکائو بازیکن بزرگی است. نه تنها برای تیم ملی، بلکه برای جهان. اثر او بسیار بزرگ است اما اکنون به پایان کار خود با تیم ملی رسیده است. این نخستین باری است که نتوانستیم به  نیمه‌نهایی جام جهانی برسیم.

,

وی که از شکست مقابل ایران ناراحت بود اظهار داشت: بهترین بازی خود در این تورنمنت را به نمایش گذاشتیم اما در پنالتی شکست خوردیم. بدشانس بودیم که پنالتی آری گل نشد اما زندگی همین است و ما هم باید ادامه دهیم.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه