logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش امیرعبداللهیان به سخنان جان کری

واکنش امیرعبداللهیان به سخنان جان کری
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در واکنش به سخنان وزیر خارجه آمریکا که خواستار توقف پرواز همه هواپیماها در شمال سوریه شده بود،گفت: برخی طرف‌ها با پیگیری چنین سناریوهای ساختگی در صدد تضعیف حاکمیت و نقض تمامیت ارضی سوریه هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در واکنش به اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا که خواستار توقف پرواز همه هواپیماها در شمال سوریه شده بود، گفت: دولت سوریه در ارسال کمک های انسان دوستانه در حلب و سراسر کشور جدی است.

وی افزود: حمله به کاروان کمک‌های انسان‌ دوستانه در حومه حلب کاملا مشکوک است و مسئولیت آن متوجه مسکو و دمشق نیست.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل تاکید کرد: برخی طرف‌ها با پیگیری چنین سناریوهای ساختگی در صدد تضعیف حاکمیت و نقض تمامیت ارضی سوریه هستند.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: باید مکانیزم مناسبی بین دولت سوریه و سازمان ملل در ارسال امن کمک های انسان دوستانه ایجاد شود که گروه‌های مسلح بی‌مسئولیت و تروریست‌ها قادر به تکرار چنین فجایعی نباشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه