logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

درخواست ژاپن از جهانیان درمورد کره‌شمالی

درخواست ژاپن از جهانیان درمورد کره‌شمالی
نخست وزیر ژاپن از جهانیان خواست تا راه جدیدی را برای متوقف کردن تهدید کره شمالی پس از آزمایشات اتمی و موشکی اخیر این کشور پیدا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از خبرگزاری فرانسه، شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: پس از اقدامات اخیر کره شمالی از جمله آزمایش مدل کوچک یک کلاهک اتمی، ارزیابی‌ها درباره پیونگ‌یانگ نیازمند تغییر است. هیچ جایگزینی وجود ندارد اما باید گفت که این تهدید در حال حاضر به جایی رسیده که با آنچه تاکنون آشکار شده بود، متفاوت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: این تهدید علیه جامعه بین‌الملل به شدت افزایش یافته و واقع‌بینانه‌تر شده است. برای رسیدگی به این مساله اقدامات و ابزار جدیدی لازم است که با آنچه دیروز اعمال می‌کردیم کاملا متفاوت است.

آبه اقدامات ویژه‌ای را نام نبرد اما گفت: ژاپن از کرسی غیر دائم خود در شورای امنیت برای دستیابی به گزینه‌های جدید استفاده می‌کند.

وی تاکید کرد: ژاپن، تنها کشوری که از حمله اتمی رنج برده، متعهد به امحای تسلیحات مخرب شده است. کره شمالی خیال استفاده از تسلیحات اتمی را در سر دارد. این چالشی برای وجدان بشریت است. اگر از آن غافل شویم چطور وجدان‌های خودمان را توجیه خواهیم کرد.

آبه همچنین در این سخنرانی به تمایل کشورش برای دستیابی به کرسی دائمی در شورای امنیت اشاره کرد و گفت: ژاپن پس از آمریکا از نظر تاریخی یکی از بنیان‌گذاران اصلی سازمان ملل است.

وی به تعهدات ژاپن برای کمک از جمله کمک به توسعه بین المللی و تامین مالی توافق‌نامه مربوط به تغییر آب و هوا اشاره کرد و گفت: توکیو در دهه های اخیر 334.5 میلیارد دلار کمک کرده است. اگر در حال حاضر اصلاحات در شورای امنیت را انجام ندهیم، این مساله یک یا دو دهه به تاخیر می‌افتد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه