امام جمعه هشترود:
بهانه همه جنگ ها در خاورمیانه ضربه زنی به ایران است/ استراتژی های رهبرانقلاب و آمادگی نیروهای مسلح مانعی برای حمله نظامی آمریکا به کشور است و نه برجام
امام جمعه هشترود گفت: برخی از مسئولان اعتقاد دارند که در اثر برجام و مذاکرات سایه جنگ از کشور حذف شد این سخنان کاملا غلط است و واقعیت است که اگر آمریکا لحظه ای حس کند که در صورت حمله به ایران ضربه ای نمی بیند درنگ نمی کند چراکه دشمن رحم ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی در خطبه های نمازجمعه هشترود با تبریک هفته دفاع مقدس گفت: تاریخ گذشته کشور و جنگ تحمیلی به ما درس داد تا زمانیکه کشور قوی است هیچ کسی نمی تواند چشم طمع به آن داشته باشد وگرنه هر آن باید منتظر تجاوز دشمنان بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
وی اظهار داشت: راهبردها و تدابیر نظامی رهبر انقلاب در طول سالیان گذشته باعث شده تا در اوضاع بحرانی خاورمیانه که هدف اصلی از تمام جنگ های آن ضربه زنی به ایران است، باعث شده سایه جنگ از کشور برداشته شده و در امنیت کامل باشیم.
,,
امام جمعه هشترود افزود: دفاع همه جانبه، تهدید در برابر تهدید و آمادگی به لحاظ قدرت تهاجمی استراتژی های مقام معظم رهبری در زمانهای مختلف، عنایات الهی و جانفشانی و ولایتمداری ملت ایران باعث ایجاد رعب و وحشت در دشمنان شده است.
,,
رحیمی تصریح کرد: برخی از مسئولان اعتقاد دارند که در اثر برجام و مذاکرات سایه جنگ از کشور حذف شد این سخنان کاملا غلط است و واقعیت است که اگر آمریکا لحظه ای حس کند که در صورت حمله به ایران ضربه ای نمی بیند درنگ نمی کند چراکه دشمن رحم ندارد.
,,
وی تاکید کرد: بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ نفر در طول سالیان گذشته بر اساس جنگ های مختلف در خاورمیانه کشته شده اند و بهانه همه این جنگ ها نیز برای ضربه زدن به ایران است اما ایران اسلامی به برکت آمادگی نیروهای مسلح علی الخصوص سپاه و بسیج و ولایتمداری ملت ایران در این دریای پرتلاطم در آرامش بسر می برد.
,, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, گزارش از مهدی اسماعیل نژاد
,,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه