امام جمعه موقت رودبارجنوب:

ایران قدرت دفاعی خودرا افزایش خواهد داد/ تنها ما حاصل قراردادfatfدولت خود تحریمی نهادهای انقلابی است

ایران قدرت دفاعی خودرا افزایش خواهد داد/ تنها ما حاصل قراردادfatfدولت خود تحریمی نهادهای انقلابی است
امام جمعه موقت رودبار جنوب گفت: تحریم نهادهای انقلابی توسط بانکهای داخلی تنها ما حاصل قراردادfatfدولت است قبلا توسط بیگانگان تحریم شده بودیم حالا با این قرارداد خود تحریمی کلیدخورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"رودبار ما"،حجت الاسلام والمسلمین احمد اکبری نژاد امام جمعه موقت شهرستان رودبارجنوب ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اظهارداشت: بالاترین و بزرگ‌ترین نعمتی که جامعه ما از آن برخوردار است نعمت ولایت است، درصورتی‌که جامعه در مسیر ولایت قرار گیرد با مشکل مواجه نخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما,

وی افزود: نعمت ولایت سبب می‌شود تا انسان‌ها از راه حقیقی خود گمراه نشوند، خداوند متعال نعمت ولایت را به انسان‌ها عطا کرده تا آن‌ها راه راست و حقیقی خود را پیش بگیرند.

,

اکبری ضمن گرامیداشت یادوخاطره هفته دفاع مقدس بیان داشت: دفاع مقدس بزرگداشت ملت بزرگ ایران اسلامی است که با پشتیبانی نیروهای خود دشمنی را شکست داد که نیروهای قدرتمند قدرتمند جهان از آن حمایت می کردند.

,

امام جمعه موقت رودبارجنوب با اشاره به روز خانواده اظهار داشت: خانواده اصولی ترین و بنیانی ترین سلول یک نظام است و موجب سکون و آرامش انسانهاست، بدون یک خانواده آسوده و آرام انسان نمی‌تواند طعم و مزه زندگی را بچشد.

, امام جمعه موقت رودبارجنوب با اشاره به روز خانواده ,

وی افزود: زنان به عزت و احترامی که در محیط خانواده به آنها قائلند باید محیط خانواده را برای همسر و فرزندان یک محیط امن و آرام قرار دهند.

,

خطیب موقت جمعه رودبار با بیان اینکه برخی از افراد می‌گویند، خطبه‌های نماز جمعه تریبون رسمی کشور است و شما نباید دخالت کنید، افزود: تریبون نمازجمعه تریبون نظام جمهوری اسلامی ایران است،شما ظرفیت انتقاد‌پذیری خود را بالا ببرید و کارهای خودتان را انجام دهید.

, خطیب موقت جمعه رودبار با بیان اینکه برخی از افراد می‌گویند، خطبه‌های نماز جمعه تریبون رسمی کشور است و شما نباید دخالت کنید، افزود: تریبون نمازجمعه تریبون نظام جمهوری اسلامی ایران است،, شما ظرفیت انتقاد‌پذیری خود را بالا ببرید و کارهای خودتان را انجام دهید.,

اکبری خاطرنشان کرد: مسائل سیاسی کشور باید از تریبون نمازجمعه اعلام شود تا مردم نسبت به برخی از مسائل آگاه شوند این انتقادها به دولت کمک می کند.

,

وی در ادامه با اشاره به اظهار‌ نظر یکی از مسؤولان که ما نیازی به نیروی نظامی نداریم، گفت: هیچ عاقلی در دنیا توان دفاعی خود را کم نخواهد کرد،ایران قدرت دفاعی و نظامی خود را در برابر بیگانگان افزایش خواهد داد.

, وی در ادامه با اشاره به اظهار‌ نظر یکی از مسؤولان که ما نیازی به نیروی نظامی نداریم، گفت:,

وی در پایان افزود: تحریم نهادهای انقلابی توسط بانکهای داخلی تنها ما حاصل قراردادfatfدولت است قبلا توسط بیگانگان تحریم شده بودیم حالا با این قرارداد خود تحریمی کلیدخورد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه