logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تلفات واژگونی قایق در مصر از 130 نفر گذشت

تلفات واژگونی قایق در مصر از 130 نفر گذشت
آمار تلفات واژگونی یک فروند قایق حامل پناهجویان در سواحل مصر به بیش از 130 نفر رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرس تی وی نوشت: آمار تلفات واژگونی یک فروند قایق حامل پناهجویان در سواحل مصر به بیش از 130 نفر رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گفته بازماندگان این حادثه، این قایق ماهیگیری روز چهارشنبه (31 شهریور) با حدود 600 پناهجو از مصر عازم ایتالیا بود که در آب‌های شهر رشید مصر واژگون شد.

به گفته مقام‌های امنیتی، حضور بیش از ظرفیت مجاز مسافران بر روی این قایق عامل اصلی واژگونی آن بوده است.

عادل خلیفه از مقامات وزارت بهداشت مصر امروز جمعه (2 مهر) اعلام کرد با کشف 53 جسد دیگر آمار تلفات این حادثه به دستکم 133 نفر رسیده است.

ارتش مصر نیز از نجات 163 نفر از آب‌های این کشور در پی واژگونی این قایق خبر داده است.

تلاش امداد‌رسانان برای یافتن بازماندگان احتمالی ادامه دارد.

مقام‌های دولتی تاکنون 4 تن را که در قاچاق غیرقانونی مهاجران دخالت داشته و موجب بروز این فاجعه شده‌اند، بازداشت کرده‌اند.

سازمان پناهجویان سازمان ملل نیز روز جمعه اعلام کرد امسال بیش از 4 هزار و 600 مهاجر غیرمصریِ عمدتا سودانی و اتیوپیایی که برای عبور غیرقانونی از سواحل شمالی مصر تلاش می کردند، بازداشت شده‌اند.

این قایق در حالی در آب‌های مصر واژگون شده است که سازمان حفاظت از مرزهای اتحادیۀ اروپا (فرانتکس) اوایل تیر امسال اعلام کرده بود شمار پناهجویانی که می‌خواهند از طریق آب‌های مصر در دریای مدیترانه به اروپا بروند، ظرف یک سال گذشته به شدت افزایش یافته است.

این آژانس افزود از ژانویه تا سپتامبر 2016 بیش از 12 هزار پناهجو از مصر به ایتالیا آمده‌اند.

فرانتکس خاطرنشان کرد شمار پناهجویانی که در مدتی مشابه در سال گذشته میلادی از مصر به اروپا رفته‌اند، هفت هزار نفر بوده است.

فابریس لِگْژِری، رئیس فرانتکس، گفت: «از آغاز سال جاری (تاکنون) هزار قایق از مصر به ایتالیا رفته است.»

بنا بر اعلام سازمان ملل، از سال 2014 تاکنون بیش از 10 هزار پناهجو در سفر پرمخاطره از دریای مدیترانه به اروپا جان خود را از دست داده‌اند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه