رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس :
ایجاد بیمارستان های صحرایی در مناطق محروم حرکت انقلابی فنی و علمی است /رسیدگی به امر بهداشت و درمان محرومین اولویت دولت و مجلس است
رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه ایجاد بیمارستان های صحرایی توسط نیروی زمینی سپاه نوآوری و حرکت انقلابی فنی و علمی است،گفت: رسیدگی به امر بهداشت و درمان محرومین اولویت اول دولت و مجلس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بیجار بام ایران ، علی نوبخت رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس در حاشیه بازدید از بیمارستان صحرایی سردار شهید سید رضا مراثی در شهر حسن آباد یاسوکند در جمع اصحاب رسانه با تشکر از اقدامات خبرنگاران در انعکاس به موقع اخبار و رویدادها ،اظهار داشت: بعنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بر خود وظیفه میدانم از الطاف ویژه خواهران و برادران سپاه نسبت به رسیدگی به امر مهم بهداشت و درمان مردم در مناطق محروم قدردانی نمایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیجار بام ایران ,وی با اشاره به اینکه امروز شاهد چهره ی زیبایی از نوع دوستی و کمک به محرومین در حوزه بهداشت و درمان بودیم ،افزود: مسئله مهم موضع گیری مجلس در کمسیون بهداشت و درمان در راستای موضع گیری حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری است.
,رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس گفت:امام راحل به کرار در مورد رسیدگی به محرومین ارائه طریق فرمودند و اساسا فلسفه بروز انقلاب اسلامی ایران کمک به محرومان و مستضعفین بوده و نوعی وعده قرانی است که به حکومت رسیدن مستضعفین را در حکومت جمهوری اسلامی ایران می بینیم.
,دکتر نوبخت با تاکید بر اینکه محرومین صاحبان اصلی این انقلاب هستند اما از خیلی از امتیازات که مهمترین آن امر بهداشت و درمان است محروم هستند ،بیان داشت : رسیدگی به امر بهداشت و درمان محرومین در اولویت دولت و مجلس است و هزینه بهداشت و درمان باید ابتدا در مناطق محروم و سپس در مناطق برخوردار هزینه شود.
,رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه جهت گیری در برنامه ششم بر اساس طرح عظیمی که شبکه بهداشت و درمان در سراسر کشور در حال اجرای آن است با کمبود منابع مواجه شدیم ،گفت:اگر قرار است برای پنج سال آینده برنامه ریزی کنیم با توجه به محدودیت منابع ،منابع ما باید هدفدار باشد و اول به سمت محرومین انتقال داده شود.
,وی با تاکید بر اینکه قشر عظیمی از جامعه تحت پوشش کمیته حضرت امام و سازمان بهزیستی هستند،باید اعتبارات محدود صرف بهداشت و درمان آنها شود و سپس در نقاط برخوردار هزینه گردد.
,دکتر نوبخت تصریح کرد: در بعد فنی هم باید به مناطق محروم رسیدگی شود و با توجه به محدودیت منابع برنامه ای که از سالها قبل وزارت بهداشت اعمال می کرد بازسازی و اجرا کارها از طریق شبکه بهداشتی درمانی انجام شود.
,این مقام مسئول در ادامه بیان داشت: در مراکز بهداشتی و درمانی یک مقدار از مراجعات به صورت سرپایی قابل درمان است و همین امر از مراجعه افراد به بیمارستان های تخصصی و افزایش هزینه های درمان جلوگیری می کند.
,رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: با توجه به گزارشاتی که مسئولین این شهرستان ارائه داده اند بعضی از روستاها صدها کیلومتر با مرکز فاصله دارد این نشان می دهد اگر پزشکان بر حسب مورد در مناطق محروم حضور پیدا کنند از ورود آنها به شهرهای برخوردار که موجب بروز هزینه های سنگین برای بیماران و خانوده آنها می شود جلوگیری می کند.
,وی خاطر نشان کرد: ایجاد بیمارستان های صحرایی و آوردن امکانات و تجهیزات و حضور پزشکان متخصص در مناطق محروم توسط نیروی زمینی سپاه نوآوری و حرکت انقلابی ،فنی و علمی است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه